Επαγγελματικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα ντελιβεράδων-Συνελήφθη 25χρονος

Επαγγελματικές διαφορές φαίνεται να βρίσκονται πίσω από άγριο καβγά στην Επαρχία Λάρνακας, από τον οποίο ένα πρόσωπο βρίσκεται κρίσιμα τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι, οι εμπλεκόμενοι στον άγριο καβγά ήταν διανομείς φαγητού, αλλοδαποί σε καταγωγή, οι οποίοι φαίνεται να είχαν επαγγελματικές διαφορές μεταξύ τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άγρια συμπλοκή με τρεις τραυματίες στη Λάρνακα-Σε κρίσιμη κατάσταση 30χρονος

Σημειώνεται ότι, για το εν λόγω περιστατικό οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε πρόσωπο ηλικίας 25 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες συλλήψεις. Οι κατηγορίες αφορούν αδικήματα πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε τρία πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν τραυματισμένα με ιδιωτικά οχήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου μέσα από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι γύρω δύο ώρες προηγουμένως, είχε σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ προσώπων, σε σημείο της οδού Καλογραιών στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 21, 28 και 30 ετών.

Στους δύο πρώτους τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατήθηκαν για νοσηλεία αφού φέρουν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος τους. Ο τρίτος τραυματίας, ηλικίας 30 ετών, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με την κατάσταση του να θεωρείται κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο στη Σκαρίνου
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Επιτυχής η πρώτη εθνική άσκηση κυβερνοασφάλειας
Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»
Κατάφερε να ξεγελάσει 23χρονη και να της κλέψει το κινητό-Χειροπέδες σε 25χρονο
Βανδαλισμοί στα γραφεία της Ισότητας στη Λευκωσία (pics)