Ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση και των τριών ανήλικων ο 64χρονος-Τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος 64χρονου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί την Τρίτη για σεξουαλικά αδικήματα, τέθηκε υπό οχταήμερη κράτηση καθώς εναντίον του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση και των τριών ανήλικων κοριτσιών που είχε καταγγείλει πως τον λήστεψαν.

Η διαδικασία προσωποκράτησης του υπόπτου έγινε σε νοσηλευτήριο της Λεμεσού, όπου εντοπίστηκε, στο πλαίσιο εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης του. Ο 64χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν ο 64χρονος είχε συναντηθεί σε ξενοδοχείο της Λεμεσού μαζί με 16χρονη, η οποία, όπως ο ίδιος είπε στις Αρχές, ήταν φίλη του και συναντηθηκε μαζί του σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια του ζήτησε να πάνε για φαγητό μαζίμε την 15χρονη.

Όταν στάθμευσαν στο σημείο, η 16χρονη ζήτησε από τον 64χρονο να περιμένουν για τη 15χρονη φίλη της. Λίγο αργότερα τέσσερα πρόσωπα που επέβαιναν σε όχημα, τους πλησίασαν και τότε δύο από αυτούς φέρονται να επιτέθηκαν στον 64χρονο χτυπώντας τον, του έριξαν σπρέι στο πρόσωπο και στη συνέχεια του έκλεψαν το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε 5000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο 64χρονος προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία για το περιστατικό, το οποίο διέρρευσε στα ΜΜΕ και ασκήθηκαν σφοδρές επικρίσεις στις Αρχές για τους χειρισμούς τους, αφού το θέμα παρουσιάστηκε ως ληστεία. Ακολούθως, μετά τις επικρίσεις η Αστυνομία επιχείρησε να συμμαζέψει την κατάσταση λέγοντας ότι από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Ευάλωτων Προσώπων, μέλη της οποίας θα συναντούσαν τη 15χρονη η οποία στο μεταξύ, είχε συλληφθεί από την Αστυνομία.

Πέραν από τη σύλληψη της 15χρονης ακολούθησε η σύλληψη της 16χρονης που βρισκόταν στο όχημα με τον 64χρονο, όπως και μιας 18χρονης η οποία φέρεται να βρισκόταν στο όχημα που προσέγγισε τον 64χρονο. Επίσης, οι Αρχές προχώρησαν την Τρίτη στη σύλληψη ενός 17χρονου.

Για την υπόθεση εκρεμμούν τρία εντάλματα σύλληψης, με τα δύο να αφορούν τα νεαρά πρόσωπα, τα οποία φέρονται να είναι τα αγόρια που επιτέθηκαν και λήστεψαν τον 64χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άλλες δυο συλλήψεις για τα επεισόδια στο στάδιο «Άλφαμέγα»-Στους επτά συνολικά οι συλληφθέντες
Χειροπέδες σε 26χρονο άστεγο στη Λεμεσό-Κτύπησε το κουδούνι οικίας και στη συνέχεια επιχείρησε να το διαρρήξει
Απορρίφθηκαν οι εφέσεις εναντίον της ανάκλησης απαλλοτρίωσης γης, για κατασκευή του δρόμου Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς
Φωτιά σε όχημα και σε υπόστεγο κτηνοτροφικής μονάδας-Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εμπρησμού
Σύλληψη δυο προσώπων για κατοχή ναρκωτικών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 34χρονο για τα επεισόδια στο Άλφαμεγα
Χειροπέδες σε 38χρονο για κλοπή δυο φορτηγών στη Λάρνακα
Κατήγγειλαν κλοπή περιουσίας από Ησαΐα οι μοναχοί-Τρέχουν οι διαδικασίες για εξεύρεση εμπειρογνώμονα από Συνοδικό
Στην ίδια έδρα ΚΟΠ και Σωματεία, ούτε λόγος για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-Μπαίνουν στο... VAR για αποφάσεις
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 17χρονος-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία