powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Άγρια συμπλοκή με τρεις τραυματίες στη Λάρνακα-Σε κρίσιμη κατάσταση 30χρονος

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα, κατά την οποία τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα ένα εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε τρία πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν τραυματισμένα με ιδιωτικά οχήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου μέσα από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι γύρω δύο ώρες προηγουμένως, είχε σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ προσώπων, σε σημείο της οδού Καλογραιών στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 21, 28 και 30 ετών.

Στους δύο πρώτους τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατήθηκαν για νοσηλεία αφού φέρουν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος τους. Ο τρίτος τραυματίας, ηλικίας 30 ετών, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με την κατάσταση του να θεωρείται κρίσιμη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για την εν λόγω υπόθεση έχει προκύψει μαρτυρία εναντίον προσώπου, για τον οποίο αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εντός της ημέρας. Οι κατηγορίες αφορούν αδικήματα πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

;