Συνελήφθη τελικά... το «θύμα» της ληστείας για σεξουαλικά αδικήματα κατά ανηλίκων στη Λεμεσό

Χειροπέδες πέρασαν στον 64χρονο οι Αρχές, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη είχε καταγγείλει ληστεία και επίθεση εναντίον του από 15χρονη και αριθμό άλλων προσώπων, την ώρα που είχε μεταβεί μαζί με άλλη ανήλικη ηλικίας 16 ετών για φαγητό στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, οι κατηγορίες σε βάρος του αφορούν την σεξουαλική κακοποίηση, αρπαγή ανήλικου χωρίς τη συγκατάθεση του κηδεμόνα, όπως επίσης και άλλα αδικήματα τα οποία φαίνεται, να προέκυψαν μέσα από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Διαχείρισης Ευάλωτων Προσώπων.

Σχετικό άρθρο: Εξετάζονται ποινικά κατά του 64χρονου για την συνάντηση με ανήλικη-Στο κάδρο η έρευνα για σεξουαλικά αδικήματα

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν ο 64χρονος είχε συναντηθεί σε ξενοδοχείο της Λεμεσού μαζί με 16χρονη η οποία, όπως ο ίδιος είπε στις Αρχές, ήταν φίλη του και η οποία του ζήτησε να πάνε για φαγητό.

Όταν στάθμευσαν στο σημείο, η 16χρονη ζήτησε από τον 64χρονο να περιμένουν για τη 15χρονη φίλη της. Λίγο αργότερα τέσσερα πρόσωπα που επέβαιναν σε όχημα, τους πλησίασαν και τότε δύο από αυτούς φέρονται να επιτέθηκαν στον 64χρονο χτυπώντας τον, του έριξαν σπρέι στο πρόσωπο και στη συνέχεια του έκλεψαν το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 5000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο 64χρονος προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία για το περιστατικό, το οποίο διέρρευσε στα ΜΜΕ και ασκήθηκαν σφοδρές επικρίσεις στις Αρχές για τους χειρισμούς τους, αφού το θέμα παρουσιάστηκε ως ληστεία. Ακολούθως, μετά τις επικρίσεις η Αστυνομία επιχείρησε να συμμαζέψει την κατάσταση λέγοντας ότι από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Ευάλωτων Προσώπων, μέλη της οποίας θα συναντούσαν τη 15χρονη η οποία στο μεταξύ, είχε συλληφθεί από την Αστυνομία.

Πέραν από τη σύλληψη της 15χρονης ακολούθησε η σύλληψη της 16χρονης που βρισκόταν στο όχημα με τον 64χρονο, όπως και μιας 18χρονης η οποία φέρεται να βρισκόταν στο όχημα που προσέγγισε τον 64χρονο.

Για την υπόθεση εκρεμμούν τέσσερα εντάλματα σύλληψης, με τα δύο να αφορούν τα νεαρά πρόσωπα, τα οποία φέρονται να είναι τα αγόρια που επιτέθηκαν και λήστεψαν τον 64χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η «φυσιολογική ληστεία», οι σοβαρές προεκτάσεις και μια Αστυνομία ξανά κατώτερη των περιστάσεων

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και 24χρονος για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Δήμο Πέγειας
Συνελήφθησαν άλλα τρία πρόσωπα που μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο «Άλφαμεγα»
Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Φέρεται να μπήκε παράνομα στο γήπεδο
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα από Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων για παράνομη παγίδευση πτηνών
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Υπό κράτηση οι τρείς συλληφθέντες για τα επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Αναζητούν στοιχεία για άλλους 29
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»
«Μία μαύρη μέρα για την Ελεγκτική, κατάμαυρη για την Κύπρο»-Κατηγορηματικός ο Οδυσσέας