Μεθυσμένος οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους της Πάφου-Χειροπέδες σε 44χρονο

Σαραντατετράχρονος, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε με ταχύτητα 115 χιλιόμετρα την ώρα και υπό την επήρεια αλκοόλης στην Πάφο, επιχείρησε να διαφύγει αλλά ανακόπηκε από μέλη της Ομάδας Ζ και κατηγορήθηκε.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου τη Δευτέρα, γύρω στις 09:30 το πρωί στην Γεροσκήπου μέλη της ομάδας Ζ ανέκοψαν αυτοκίνητο που έτρεχε με 115 χιλιόμετρα αντί 65 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του ενώ τον ακολούθησαν τα μέλη της Αστυνομίας και τον ανέκοψαν, είπε ο κ. Νικολάου.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 44χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος φέρεται να ήταν θετικός σε έλεγχο αλκοόλης και συγκεκριμένα 77 mg αντί 22 mg που ορίζει ο νόμος. Στην τελική εξέταση η ένδειξη ήταν 74 mg αντί 22 mg, πρόσθεσε ο κ. Νικολάου.

Ακολούθως ο 44χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια μέθης και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συγκλονισμός στη Νέα Σμύρνη από τη δολοφονία του γιου από τον πατέρα-Ο καβγάς που προηγήθηκε
Φεύγει ξανά η καλοκαιρία-Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες
Λεωφορείο που μετέφερε 70 βουδιστές προσκυνητές συνετρίβη σε χαράδρα στη Σρι Λάνκα-Τουλάχιστον 21 νεκροί
Το Ισραήλ επιτέθηκε σε λιμάνι της Υεμένης-Διαψεύδουν οι Χούθι
Σοβαρές και ενθαρρυντικές χαρακτηρίζουν τις συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης ΗΠΑ και Ιράν
Εγγράφουν buggies στην κατηγορία τρακτέρ και τα ενοικιάζουν-Εκπέμπουν SOS οι επαγγελματίες
Περιμένει τις βελτιώσεις στο λογισμικό του ΓεΣΥ ο ΟΑΥ-Αγανακτισμένοι με τα προβλήματα πάροχοι και ασθενείς
Στα όρια τους οι κάτοικοι Πεντακώμου που ζητούν αντισταθμιστικά για τον ΟΕΔΑ-«Έφτασε ο κόμπος στο χτένι».
Βάζουν πλώρη για αυστηροποίηση του Νόμου για επαιτεία-Εμπορία προσώπων η συμμετοχή παιδιών
Καθυστέρηση στον νέο δρόμο Δερύνειας-Σωτήρας λόγω υπεδάφους-Παραδίδεται μετά το καλοκαίρι