Μεθυσμένος οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους της Πάφου-Χειροπέδες σε 44χρονο

Σαραντατετράχρονος, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε με ταχύτητα 115 χιλιόμετρα την ώρα και υπό την επήρεια αλκοόλης στην Πάφο, επιχείρησε να διαφύγει αλλά ανακόπηκε από μέλη της Ομάδας Ζ και κατηγορήθηκε.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου τη Δευτέρα, γύρω στις 09:30 το πρωί στην Γεροσκήπου μέλη της ομάδας Ζ ανέκοψαν αυτοκίνητο που έτρεχε με 115 χιλιόμετρα αντί 65 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του ενώ τον ακολούθησαν τα μέλη της Αστυνομίας και τον ανέκοψαν, είπε ο κ. Νικολάου.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 44χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος φέρεται να ήταν θετικός σε έλεγχο αλκοόλης και συγκεκριμένα 77 mg αντί 22 mg που ορίζει ο νόμος. Στην τελική εξέταση η ένδειξη ήταν 74 mg αντί 22 mg, πρόσθεσε ο κ. Νικολάου.

Ακολούθως ο 44χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια μέθης και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας-Δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα
Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από το χώρο διαμονής της
Άνδρας επιτέθηκε και κτύπησε υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου γιατί του μετακίνησε τις πετσέτες από ξαπλώστρα
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε αποθήκη νηπιαγωγείου στο Τσέρι-Επεκτάθηκε σε πέργολα και αλουμινένια είσοδο
Προστατεύθηκαν δυο κατοικίες από την πυρκαγιά στην Πάφο-Τέθηκε υπό έλεγχο
Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης για πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τάλας και Κισσόνεργας
Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό