Χειροπέδες σε 18χρονη για τη ληστεία 64χρονου-Αναζητούνται άλλοι δύο

Σε νεα σύλληψη αναφορικά με την υπόθεση επίθεσης και ληστείας που κατήγγειλε 64χρονος στη Λεμεσό, προέβη η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χειροπέδες πέρασαν σε 18χρονη εναντίον της οποίας εκκρεμούσε δικαστικό ενταλμα σύλληψης, ενώ συνεχίζουν να αναζητούνται ακόμη δύο πρόσωπα. Σημειώνεται πως, για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση μια 15χρονη και μια 16χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξετάζει το ενδεχόμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης των δύο ανηλίκων που συνέλαβε η Αστυνομία

Υπενθυμίζεται πως, στην κατάθεσή του, ο 64χρονος υποστήριξε πως γνώρισε τη 15χρονη τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα του σύστησε την 16χρονη φίλη της, η οποία, το βράδυ της Τρίτης, τον επισκέφθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου και του ζήτησε να μεταβούν για φαγητό.

Αφού αναχώρησαν για να μεταβούν σε ταχυφαγείο, πλησίον του ξενοδοχείου, η νεαρή φέρεται, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου, να του ζήτησε να μεταβούν σε χώρο πίσω από το υποστατικό, για να συναντηθούν με την 15χρονη.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στον χώρο έφτασε όχημα στο οποίο επέβαινε η 15χρονη με τρία ακόμη νεαρά πρόσωπα, ένα κορίτσι και δυο αγόρια, ένα εκ των οποίων φέρεται να επιτέθηκε με σπρέι στον 64χρονο και να τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Ο 64χρονος, όπως ανέφερε στην κατάθεση του, έπεσε στο έδαφος και δέχθηκε κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ ακολούθως του απέσπασαν το πορτοφόλι του, στο οποίο υπήρχε χρηματικό ποσό 5 χιλιάδων ευρώ και η ταυτότητα του.

Η 16χρονη που τον συνόδευε εγκατέλειψε τη σκηνή με τα άλλα πρόσωπα, ενώ ο 64χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε ιατρικής περίθαλψης και απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Πέραν από το ΤΑΕ Λεμεσού, στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων, που διερευνά τη σχέση του 64χρονου παραπονούμενου με τις ανήλικες και εξετάζει το ενδεχόμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσής τους.

Δειτε Επισης

Τρέχουν να προλάβουν το Πάσχα για την ψήφιση του Νομοσχεδίου για λαμπρατζιές-«Υπάρχουν προβλήματα»
Μεταξύ πλεονεκτημάτων και αδυναμιών κάνει απολογισμό ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Γονείς καταγγέλλουν αδικαιολόγητη αύξηση διδάκτρων σε ιδιωτικά σχολεία-Ζητά εξηγήσεις η Βουλή
Καταγγέλλουν λαθρεμπόριο φθαρτών που βαφτίζονται κυπριακά οι γεωργοί-Έρευνα για αποθήκη στη Λευκωσία
Οικογένεια έχασε το επίδομα τέκνου επειδή ήταν στο εξωτερικό για λόγους υγείας-Αδήριτη ανάγκη για αλλαγή
Εκτός της ευρωπαϊκής γραμμής για την Ουκρανία ο Φειδίας-«Έσιετε λίον αίμα στα σιέρκα σας»
Χιλιάδες τα πυροτεχνήματα, καπνογόνα και φωτοβολίδες στην κατοχή του 32χρονου στη Λεμεσό
Επαναφέρουν τις πληροφορίες και τη βοήθεια στην Ουκρανία οι ΗΠΑ-Έτοιμο το Κίεβο για εκεχειρία
Μία σύλληψη για τη σύγκρουση πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα-Ένας ναύτης θεωρείται νεκρός
Ο πατέρας του ενός ισοβίτη αγόρασε τα κινητά που έκρυβε το ψυγείο, παρέδωσε το τιμολόγιο-Νομική μάχη για την κράτηση του