Δεύτερη πυρκαγιά από κεραυνό-Επιχείρησε το Τμήμα Δασών στον Λυθροδρόντα

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι γύρω στις 18:45, εκδηλώθηκε πυρκαγιά από κεραυνό σε περιοχή της κοινότητας Λυθροδόντα της επαρχίας Λευκωσίας.

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων του Τμήματος Δασών ήταν άμεση με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 19:05.

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς επιχείρησαν 3 άτομα του Τμήματος Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα και ένας διερχόμενος πολίτης.

Προηγουμένως, υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε από το Τμήμα Δασών άλλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην κοινότητα Γαλάτας, επίσης από κεραυνό.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13.40 και η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 14.15.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 10 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα