Διέσωσε σκύλο από λαγούμι δώδεκα μέτρων η Πυροσβεστική

Στη διάσωση σκύλου από λαγούμι βάθους δώδεκα μέτρων, προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία την Κυριακή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, το απόγευμα ανταποκρίθηκαν από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου,

με ομάδα και όχημα διάσωσης για διάσωση σκύλου από λαγούμι βάθους 12 μέτρων περίπου σε περιοχή του Δημοτικού διαμερίσματος Σωτήρας του Δήμου Αγίας Νάπας.

Το άνοιγμα καλύφθηκε προσωρινά. Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και όλοι οι αρμόδιοι φορείς ενημερώθηκαν σχετικά και μόνιμη κάλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ
Χαιρετίζει τις νέες ρυθμίσεις για παραχώρηση τ/κ περιουσιών ο ΥΠΕΣ-«Στόχος να τερματιστεί η αδιαφάνεια και η κατάχρηση»
Αιχμές Γεάδη για Κύπριους ευρωβουλευτές-«Επιχειρούν να υποσκάψουν τις ενέργειες μου για ανάδειξη του Κυπριακού»
Νόμος για υποχρεωτική ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών από τα νηπιαγωγεία
Εν μέσω εντάσεων και αντιπαραθέσεων ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ξενόγλωσσα προγράμματα