Σε καταστολή η 10χρονη στο Μακάρειο-Λαμβάνει καταθέσεις στο ξενοδοχείο η Αστυνομία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το δεκάχρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά, το απόγευμα του Σαββάτου, ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε αναίσθητο, αλλά και κατά πόσον στο χώρο υπήρχαν ναυαγοσώστες την ώρα του περιστατικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μάχη για τη ζωή δίνει η 10χρονη που εντοπίστηκε αναίσθητη σε πισίνα-Έρευνες στο ξενοδοχείο

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο για λήψη καταθέσεων από όσους ήταν παρών κατά το περιστατικό, για να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη, ενώ κατάθεση αναμένεται να δώσει και η μητέρα του παιδιού, η οποία έφθασε στην Κύπρο με την 10χρονη, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Την ίδια ώρα, η 10χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε καταστολή, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσον την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό, η 10χρονη ήταν μόνη της ή συνοδεία της μητέρας της στην πισίνα, ούτε εάν υπήρχαν στο χώρο ναυαγοσώστες.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν ενώπιόν τους οι Αρχές, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Αμέσως ,μετά τον εντοπισμό και την ανάσυρσή της στη στεριά, κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο, ενημερώθηκαν, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αμμοχώστου, τα οποία μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου εντόπισαν το κοριτσάκι με τη μητέρα της.

Σημειώνεται ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ένα άλλο κοριτσάκι, ηλικίας οκτώ ετών, έχασε τη ζωή του σε πισίνα άλλου ξενοδοχείου, όταν πνίγηκε, με την υπόθεση να συνεχίζει να διερευνάται από τις Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιοι δύο βουλευτών της Χεζμπολάχ ανάμεσα στους εννέα νεκρούς από τις εκρήξεις στον Λίβανο
Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στο διυλιστήριο-Στο νοσοκομείο με εγκαύματα εργαζόμενοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 17χρονος-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Φιλανθρωπικός σκοπευτικός αγώνας από το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών
Απειλεί το Ισραήλ ότι «θα λάβει δίκαιη τιμωρία» η Χεζμπολάχ μετά τις ταυτόχρονες εκρήξεις
Στο 1,2 ο δείκτης γεννήσεων στην Κύπρο-Αναμένεται να πέσει στο μισό ο πληθυσμός σε 20 χρόνια
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον 1.000 μέλη της Χεζμπολάχ τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη των βομβητών τους
Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου-Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε αεροπλάνο
Ευχαριστημένος ο Καδής με το κυπριακό χαρτοφυλάκιο-«Δεν πήγε κάτι λάθος, το θεωρώ αναβαθμισμένο»
Έκκληση Υπουργού Υγείας για εποικοδομητικό διάλογο ώστε να αποφευχθεί η απεργία στα νοσοκομεία