Σε καταστολή η 10χρονη στο Μακάρειο-Λαμβάνει καταθέσεις στο ξενοδοχείο η Αστυνομία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το δεκάχρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά, το απόγευμα του Σαββάτου, ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε αναίσθητο, αλλά και κατά πόσον στο χώρο υπήρχαν ναυαγοσώστες την ώρα του περιστατικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μάχη για τη ζωή δίνει η 10χρονη που εντοπίστηκε αναίσθητη σε πισίνα-Έρευνες στο ξενοδοχείο

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο για λήψη καταθέσεων από όσους ήταν παρών κατά το περιστατικό, για να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη, ενώ κατάθεση αναμένεται να δώσει και η μητέρα του παιδιού, η οποία έφθασε στην Κύπρο με την 10χρονη, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Την ίδια ώρα, η 10χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε καταστολή, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσον την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό, η 10χρονη ήταν μόνη της ή συνοδεία της μητέρας της στην πισίνα, ούτε εάν υπήρχαν στο χώρο ναυαγοσώστες.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν ενώπιόν τους οι Αρχές, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Αμέσως ,μετά τον εντοπισμό και την ανάσυρσή της στη στεριά, κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο, ενημερώθηκαν, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αμμοχώστου, τα οποία μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου εντόπισαν το κοριτσάκι με τη μητέρα της.

Σημειώνεται ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ένα άλλο κοριτσάκι, ηλικίας οκτώ ετών, έχασε τη ζωή του σε πισίνα άλλου ξενοδοχείου, όταν πνίγηκε, με την υπόθεση να συνεχίζει να διερευνάται από τις Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εξετάζουν το παρελθόν του 49χρονου και κλειστά κυκλώματα οι Αρχές για την απόπειρα φόνου στην Πύλα
Αναβλήθηκε για τις 28 Ιουλίου η δίκη Γιαννάκη
Ανάλυση CNN: Γιατί το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Συρία-Ποιοι είναι οι Δρούζοι και τι φοβούνται
Πρεμιέρα ενώπιον Συνταγματικού για την απόλυση Βαρωσιώτου-Ζήτησε διάταγμα αναστολής ο Δημητριάδης, θα δημοσιεύονται τα πρακτικά
Νέες συγκρούσεις στην πόλη των Δρούζων, το Ισραήλ προειδοποιεί με νέες επιθέσεις
Με συμπτώματα θερμοπληξίας επέστρεψαν από τον... Πρωταρά στη μονάδα τους δύο στρατιώτες
Στο Κογκρέσο νομοσχέδιο για πενταετή παράταση της άρσης του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο
Αναβολή στην υπόθεση για τη Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό στα κατεχόμενα
Στο μικροσκόπιο της Ελεγκτικής το αναψυκτήριο στο Πάρκο Ακαδημίας-Ευθύνες σε Τμ. Δασών και μη ορθός προγραμματισμός
Παππούδες κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του δίχρονου εγγονού τους-«Τον κρατούσαν σαν σακούλα σκουπιδιών»