Το Κίεβο ανακοίνωσε ότι έπληξε αποθήκη πυρομαχικών στη ρωσική περιφέρεια Βορονέζ

Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε επίθεση εναντίον αποθήκης πυρομαχικών στην περιφέρεια Βορονέζ στη δυτική Ρωσία, μέρος της οποίας έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

«Στις 24 Αυγούστου άνδρες της υπηρεσίας Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας έπληξαν με επιτυχία αποθήκη πυρομαχικών που βρίσκεται κοντά στην Οστρογκόσκ, στην περιφέρεια Βορονέζ στη Ρωσία», επεσήμανε η υπηρεσία.

Νωρίτερα ο περιφερειάρχης της Βορονέζ, ο Αλεξάντερ Γκούσεφ, ανέφερε στο Telegram ότι μέρος της περιφέρειας που συνορεύει με την Ουκρανία κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έπειτα από επίθεση με drones στη διάρκεια της νύκτας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ρωσικές δυνάμεις αναχαίτισαν πέντε μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones). Τα συντρίμμια που έπεσαν προκάλεσαν πυρκαγιά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πυροδότηση εκρηκτικών υλικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Non habemus Papam-Μαύρος ο πρώτος καπνός από την Καπέλα Σιστίνα
Στους 31 οι νεκροί από την πακιστανική πλευρά-Ο στρατός λέει ότι σε αντίποινα θα πλήξει μόνο στρατιωτικούς στόχους
Τα αλλάζει τώρα ο Βανς-«Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ ανήκουν στην ίδια ομάδα»
Σε τουλάχιστον 33 νεκρούς και 80 τραυματίες ανήλθε ο απολογισμός από το ισραηλινό πλήγμα στη Γάζα
Ανησυχία Κάλας για την κλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν
Πρόβλημα εμπιστοσύνης η αποτυχία της πρώτης ψηφοφορίας Μερτς, εκτιμούν Γερμανοί αναλυτές
Η χούντα στο Μαλί ανέστειλε «για λόγους δημόσιας ασφάλειας» τις δραστηριότητες των πολιτικών κομμάτων
Η Γαλλία υιοθέτησε νομοσχέδιο υπέρ της αποκατάστασης όσων καταδικάστηκαν για ομοφυλοφιλία στο παρελθόν
ΒΙΝΤΕΟ: Extra Omnes-Έκλεισαν οι πύλες της Καπέλα Σιξτίνα, σε εξέλιξη η ψηφοφορία
Νέα στοιχεία υποδηλώνουν ότι η μικρή Μαντλίν δολοφονήθηκε-Τι βρέθηκε στο κρησφύγετο του Μπρίκνερ