Ταχύπλοο με μετανάστες προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος του ελληνικού Λιμενικού-Νεκρός ένας αλλοδαπός

Επεισόδιο σημειώθηκε στη Σύμη ανάμεσα σε ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες από την Τουρκία και σκάφος του Λιμενικού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αλλοδαπός.

Το περιστατικό συνέβη περί τις 09:00 το πρωί όταν το ταχύπλοο σκάφος που μετέφερε αλλοδαπούς από τις τουρκικές ακτές δεν συμμορφώθηκε με τα οπτικά και ηχητικά σήματα του Λιμενικού Σώματος.

Αντίθετα, πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς προσπαθώντας μάλιστα να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα τόσο των μεταναστών όσο και των μελών του πληρώματος του σκάφους του Λιμενικού.

Ο τραυματισμένος αλλοδαπός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ το ταχύπλοο, με τους υπόλοιπους 13 επιβαίνοντες αλλοδαπούς, οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σύμης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Δρόμοι ποτάμια από την κακοκαιρία στην Ελλάδα-Χτυπά ασταμάτητα η κακοκαιρία
Φοβερό θανατηφόρο στην Ελλάδα-Νεκρός 19χρονος, που έπεσε από γέφυρα, άμορφη μάζα σιδερικών το όχημά
Πήγαινε να πάρει περιπολικό για να ξεκινήσει την υπηρεσία του ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ελλάδα
Τα τσίπουρα, οι σόδες και τα… φώτα που τον τύφλωσαν-Η απολογία 60χρονου για θανατηφόρο στην Ελλάδα
Μνημείο για την Κυριακή Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους-«Να το βλέπετε οι γυναίκες και να παίρνετε δύναμη»
«Αυτό είναι ατομική βόμβα»-Συγκλονίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία των Τεμπων
Πρωτοφανείς εικόνες σε Πάρο, Μύκονο και Χανιά από την κακοκαιρία-Μεγάλες καταστροφές (pics)
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 51χρονος-Την Παρασκευή οδηγείται στον Εισαγγελέα (pic)
Νέα στοιχεία για τον 51χρονο με το κατσαβίδι-«Κάθε μέρα μας ενημέρωναν ότι δημιουργούσε προβλήματα»
ΒΙΝΤΕΟ: Η κακοκαιρία σαρώνει την Κρήτη-Πλημμυρισμένοι δρόμοι στα Χανιά, εγκλωβίστηκαν οδηγοί