Χειροπέδες και στην 16χρονη για τη ληστεία 64χρονου-Αναζητούνται τα τρία ανήλικα αγόρια

Στη σύλληψη και της 16χρονης που ήταν το πρόσωπο που βρισκόταν μαζί με 64χρονο, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λεμεσό, πριν ο δεύτερος πέσει θύμα ληστείας, τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, προχώρησε η Αστυνομία, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μετά τη σύλληψη της 16χρονης, αναμένεται να ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το σκηνικό, για τους λόγους βρισκόταν στο ξενοδοχείο με τον 64χρονο, ενώ αναμένεται να συναντηθεί και η εν λόγω ανήλικη με μέλη της Υποδιεύθυνσης Διερεύνησης Ευάλωτων Προσώπων, όπως συνέβη και με την 15χρονη, πρώτη ύποπτη, η οποία είχε συλληφθεί το βράδυ της Πέμπτης και τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 16χρονη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου το Σάββατο, για έκδοση διατάγματος κράτησής της.

Για την ίδια υπόθεση, οι Αρχές αναζητούν άλλα τρία ανήλικα αγόρια, των οποίων γνωρίζουν τα μικρά ονόματα και οι οποίοι φέρονται να χτύπησαν τον 64χρονο για να αρπάξουν τις πέντε χιλιάδες ευρώ που κουβαλούσε μαζί του κατά τον επίδικο χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρωινές του δηλώσεις, στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Χρήστος Ανδρέου, απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται η Αστυνομία για τους χειρισμούς της στην υπόθεση, είπε πως «από την πρώτη στιγμή τα μέλη της Αστυνομίας και του ΤΑΕ Λεμεσού, χειρίστηκαν την κατάσταση και με τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας, ο 64χρονος ανακρίθηκε επισταμένα για τη σχέση του με αυτά τα ανήλικα πρόσωπα».

Σημείωσε ακόμα ότι «από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Διερεύνησης Ευάλωτων Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας και με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ξεκίνησαν τη διερεύνηση».

Σε ότι αφορά την 15χρονη που συνελήφθη, είπε πως «δεν αναφέρει οτιδήποτε, αρνείται την διάπραξη του αδικήματος, όμως τα εξιδεικευμένα μέλη μας έχουν το τρόπο να μιλήσουν μαζί της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 17χρονος-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Φιλανθρωπικός σκοπευτικός αγώνας από το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών
Αναζητεί και άλλους ΑΕΛίστες η Αστυνομία-Έδωσε στη δημοσιότητα 15 φωτογραφίες
Στο κελί για επτά μέρες οι τέσσερις ΑΕΛίστες για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Υπό τριήμερη κράτηση ο 42χρονος για κλοπή και παράνομη κατοχή περιουσίας
Εξακολουθεί να καταζητείται 26χρονος για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις (pic)
Ταυτοποιήθηκε η σορός που είχε εντοπιστεί στην Αγία Νάπα-Άνηκε σε ελλείπον πρόσωπο
Hμιφορτηγό συγκρούστηκε με όχημα στη Λεμεσό-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα, ανάμεσά τους και ένα παιδί
Ασπίδα Χαρτσιώτη σε Αστυνομία, στρέφει εκ νέου τα πυρά του σε ΚΟΠ για τα επεισόδια
Εγείρει θέμα μη δίκαιης δίκης η υπεράσπιση της 49χρονης που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών