Καταζητούν 16χρονη για την ληστεία του 64χρονου στη Λεμεσό-Υπό εξαήμερη κράτηση η 15χρονη

Ένταλμα σύλληψης και για την δεύτερη ανήλικη, η οποία φέρεται να ήταν το πρόσωπο που βρισκόταν στο ξενοδοχείο μαζί με τον 64χρονο, εξέδωσε η Αστυνομία και την καταζητεί για την υπόθεση, την ίδια ώρα που οι Αρχές οδήγησαν την 15χρονη πρώτη ύποπτη, ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε την εξαήμερη κράτησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανήλικο και το κορίτσι που βρέθηκε στο ξενοδοχείο με τον 64χρονο-Συνέλαβαν τη 15χρονη

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, στην κρατική τηλεόραση, από τις έρευνες που έγιναν, εξασφαλίστηκαν τα ακριβή στοιχεία της δεύτερης ανήλικης που αναζητείτο για την υπόθεση και ακολούθως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της. Πρόκειται, σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, για δεκαεξάχρονη.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές γνωρίζουν τα μικρά ονόματα και των τριών ανήλικων, οι οποίοι φέρονται να χτύπησαν τον 64χρονο για να αρπάξουν τις πέντε χιλιάδες ευρώ που κουβαλούσε μαζί του κατά τον επίδικο χρόνο.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές, δεν έχουν διευκρινίσει ακόμα τους λόγους για τους οποίους ο 64χρονος συναντήθηκε με την 16χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου, το βράδυ της Τρίτης, στη Λεμεσό, πριν μπουν στο αυτοκίνητό του για να μεταβούν για φαγητό, όπου εκεί θα συναντούσαν την 15χρονη πρώτη ύποπτη.

Την 15χρονη θα συναντήσουν σήμερα μέλη της Υποδιεύθυνσης Διερεύνησης Ευάλωτων Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας για να συζητήσουν μαζί της.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρωινές του δηλώσεις, στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Χρήστος Ανδρέου, απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται η Αστυνομία για τους χειρισμούς της στην υπόθεση, είπε πως «από την πρώτη στιγμή τα μέλη της Αστυνομίας και του ΤΑΕ Λεμεσού, χειρίστηκαν την κατάσταση και με τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας, ο 64χρονος ανακρίθηκε επισταμένα για τη σχέση του με αυτά τα ανήλικα πρόσωπα».

Σημείωσε ακόμα ότι «από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Διερεύνησης Ευάλωτων Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας και με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ξεκίνησαν τη διερεύνηση».

Σε ότι αφορά την 15χρονη που συνελήφθη, είπε πως «δεν αναφέρει οτιδήποτε, αρνείται την διάπραξη του αδικήματος, όμως τα εξιδεικευμένα μέλη μας έχουν το τρόπο να μιλήσουν μαζί της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η «φυσιολογική ληστεία», οι σοβαρές προεκτάσεις και μια Αστυνομία ξανά κατώτερη των περιστάσεων

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 17χρονος-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Φιλανθρωπικός σκοπευτικός αγώνας από το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών
Αναζητεί και άλλους ΑΕΛίστες η Αστυνομία-Έδωσε στη δημοσιότητα 15 φωτογραφίες
Στο κελί για επτά μέρες οι τέσσερις ΑΕΛίστες για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Υπό τριήμερη κράτηση ο 42χρονος για κλοπή και παράνομη κατοχή περιουσίας
Ταυτοποιήθηκε η σορός που είχε εντοπιστεί στην Αγία Νάπα-Άνηκε σε ελλείπον πρόσωπο
Hμιφορτηγό συγκρούστηκε με όχημα στη Λεμεσό-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα, ανάμεσά τους και ένα παιδί
Ασπίδα Χαρτσιώτη σε Αστυνομία, στρέφει εκ νέου τα πυρά του σε ΚΟΠ για τα επεισόδια
Εγείρει θέμα μη δίκαιης δίκης η υπεράσπιση της 49χρονης που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)