Ανήλικο και το κορίτσι που βρέθηκε στο ξενοδοχείο με τον 64χρονο-Συνέλαβαν τη 15χρονη

Νέα στοιχεία που μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση της κλοπής ποσού πέντε χιλιάδων ευρώ από 64χρονο, ο οποίος είχε βγει ραντεβού σε ξενοδοχείο με ανήλικη και μετά θα πήγαιναν για φαγητό με δεκαπεντάχρονη φίλη της, έρχονται στο φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η «φυσιολογική ληστεία», οι σοβαρές προεκτάσεις και μια Αστυνομία ξανά κατώτερη των περιστάσεων

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου, η 15χρονη που καταζητείτο, εντοπίστηκε γύρω στις 19:00 το βράδυ της Πέμπτης από μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη, στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ ταυτοποιήθηκε και δεύτερη ανήλικη, η οποία ήταν το πρόσωπο που βρισκόταν προηγουμένως σε ξενοδοχείο.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι και τα υπόλοιπα τρία πρόσωπα, τα οποία επιτέθηκαν στον 64χρονο, για να του αποσπάσουν τα χρήματα, ήταν ανήλικοι, ωστόσο άγνωστο παραμένει κατά πόσον έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα ή όχι.

Με δεδομένο ότι ένα κορίτσι μόλις 15 ετών, συναντήθηκε στο ξενοδοχείο με ένα 64χρονο, εγείρει τεράστια ερωτήματα για τους λόγους που συναντήθηκαν, με δεδομένο ότι δεν είχαν οποιαδήποτε συγγενική σχέση και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 64χρονος κατά την καταγγελία που έκανε στις Αρχές, είπε ότι ήταν φίλη του.

Στις δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται η Αστυνομία για τους χειρισμούς της στην υπόθεση, είπε πως «από την πρώτη στιγμή τα μέλη της Αστυνομίας και του ΤΑΕ Λεμεσού, χειρίστηκαν την κατάσταση και με τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας, ο 64χρονος ανακρίθηκε επισταμένα για τη σχέση του με αυτά τα ανήλικα πρόσωπα».

Σημείωσε ακόμα ότι «από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Διευρεύνησης Ευάλωτων Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας και με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ξεκίνησαν τη διερεύνηση. Σήμερα οι ανακριτές της Υποδιεύθυνσης Διερεύνησης Ευάλωτων Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας θα επισκεφθούν την 15χρονη».

Σε ότι αφορά την ανήλικη που συνελήφθη, είπε πως «η 15χρονη δεν αναφέρει οτιδήποτε, αρνείται την διάπραξη του αδικήματος, όμως τα εξιδεικευμένα μέλη μας έχουν το τρόπο να μιλήσουν μαζί της».

Σύμφωνα με τα γεγονότα που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ο 64χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι το βράδυ της περασμένης Τρίτης είχε συνάντηση σε δωμάτιο ξενοδοχείου, με άλλη κοπέλα. (σ.σ. την μία ανήλικη).

Η συγκεκριμένη κοπέλα, φέρεται να πρότεινε στον 64χρονο να μεταβούν σε συγκεκριμένο σημείο για να συναντήσουν την 15χρονη που καταζητείτο μέχρι χθες, ώστε να πάνε για φαγητό. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται ο 64χρονος, στο σημείο της συνάντησης εμφανίστηκε τόσο η ανήλικη όσο και άλλα τρία πρόσωπα, τα οποία επιτέθηκαν στον 64χρονο, του έκλεψαν το ποσό των €5,000 και ακολούθως, μπήκαν στο αυτοκίνητό του και έφυγαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άστοχοι χειρισμοί και τεράστια ερωτήματα για την ληστεία και το ραντεβού 64χρονου με ανήλικη σε ξενοδοχείο

Δειτε Επισης

Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια