ΒΙΝΤΕΟ: Έκρηξη αερίου σε διαμέρισμα στη Μαδρίτη-Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν

Μια έκρηξη αερίου σημειώθηκε χθες, Τετάρτη 21 Αυγούστου, σε διαμέρισμα της Μαδρίτης, εξαιτίας της οποίας δύο γυναίκες τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την El Pais, μια μητέρα και η κόρη της, ηλικίας 75 και 42 ετών αντίστοιχα, τραυματίστηκαν σοβαρά την ώρα που κοιμόντουσαν, από τις φλόγες της έκρηξης και την πτώση των ερειπίων, ενώ δύο γείτονες εμφάνισαν σοβαρή κρίση άγχους μετά το ατύχημα.

Αν και δεν διακυβεύεται η δομή του ακινήτου, οι δημοτικοί πυροσβέστες έχουν εκκενώσει όλους τους κατοίκους των πέντε ορόφων, από τον ένατο, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, μέχρι τον τελευταίο, τον 13ο, καθώς τα διαμερίσματα δεν έχουν ούτε νερό ούτε ρεύμα αέριο.

Οι πυροσβέστες του Δημοτικού Συμβουλίου της Μαδρίτης μετέβησαν στο σημείο της έκρηξης, στη συνοικία Λα Παζ, όπου έσωσαν τους δύο τραυματίες από τα ερείπια. Και οι δύο γυναίκες φέρουν εγκαύματα δεύτερου βαθμού, μώλωπες και τραύματα.

Μετά τη σταθεροποίησή τους, μητέρα και κόρη έχουν μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου Λα Παζ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η 75χρονη γυναίκα έχει καεί το 20% της επιφάνειας του σώματός της και η 42χρονη το 60%. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι γείτονες, οι οποίοι έλαβαν φροντίδα για την κρίση άγχους τους.

Η έκρηξη φέρεται να έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές στο σπίτι, αλλά και στα υπόλοιπα του ορόφου, ενώ ζημιές έχουν πάθε ακόμα και οι ανελκυστήρες. Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι πρόκειται για μια έκρηξη αερίου στον αγωγό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Απαγγέλθηκαν επιπλέον κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
Αναβλήθηκε λόγω σοβαρής ασθένειας η δίκη του Ντομινίκ Πελικό
«Ο κόσμος μου» έγραφε για την οικογένειά του το μοντέλο που στραγγάλισε και πολτοποίησε ο σύζυγός του
Νέες αποκαλύψεις στη δίκη Πελικό-Είχε πάει δώδεκα φορές να βιάσει τη σύζυγο του μιμητή του
Φρικτό έγκλημα στην Ελβετία-Επιχειρηματίας στραγγάλισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
Εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών καταγγέλθηκαν για αθέμιτες πρακτικές
Οι 12 ατάκες… φωτιά ανάμεσα σε Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις
ΒΙΝΤΕΟ: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του σε λέσχη-Τραυματίστηκαν 25 θαμώνες
Πρώην πράκτορας της CIA καταδικάζεται να εκτίσει 10 χρόνια κάθειρξη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε το Λος Άντζελες που απειλείται από τρεις πυρκαγιές