Πέντε υποθέσεις ληστειών και κλοπών περιπτέρων διερευνώνται εναντίον 27χρονου στη Λεμεσό

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες, μετά τη ληστεία που διαπράχθηκε σε περίπτερο της οδού Ανεξαρτησίας, στη Λεμεσό. Εναντίον του προέκυψαν μαρτυρίες για δεύτερη ληστεία και τρεις κλοπές από περίπτερα.

Ο ύποπτος συνελήφθη έπειτα από μαρτυρία σε σχέση με τη ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης, κατά την οποίαν ημίγυμνος άνδρας άρχισε να βάζει προϊόντα στο παντελόνι του και έγινε αντιληπτός από τον 23χρονο υπάλληλο του περίπτερου.

Όταν ο άγνωστος άνδρας επιχείρησε να φύγει, χωρίς να πληρώσει, ο υπάλληλος κλείδωσε την πόρτα του περιπτέρου. Τότε δέχθηκε επίθεση με πλαστική ράβδο και αναγκάστηκε να ξεκλειδώσει την πόρτα. Κατά τη διαφυγή του ο δράστης πήρε μαζί του και τρεις κούτες τσιγάρα.

Ο 27χρονος ύποπτος συνελήφθη χθες και από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες για εμπλοκή του σε μια ακόμη ληστεία περιπτέρου καθώς και σε τρεις κλοπές από περίπτερα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την εξαήμερη κράτησή του.

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΔΩ:

Ακινητοποιημένο όχημα έθεσε σε συναγερμό της ΥΚΑΝ-Πληροφορίες για βαλίτσες με ναρκωτικά εντός του

Νέα στοιχεία για τη ληστεία στη Λεμεσό-Στο κάδρο και η σχέση του 64χρονου με την ανήλικη

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ξέσπασε πυρκαγιά στο Φρέναρος-Επηρεάστηκαν υποστατικά και ένα όχημα
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά σε σπίτι στην Κλήρου
Απόπειρα φόνου καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Φυλακισμένων πίσω από τα μαχαιρώματα κρατουμένου στις Κεντρικές
Πυρκαγιά στο Μοναγρούλλι έκανε στάχτη οκτώ δεκάρια βλάστησης
Κατάσχεση πέραν των 4.000 κροτίδων και 18 συλλήψεις από την Αστυνομία
Την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας αντιμετωπίζει ο 46χρονος για το θανατηφόρο στην Ορόκλινη
Μπαλάκι οι ευθύνες για το χάος των λαμπρατζιών-«Αποποίηση ευθυνών για πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας»
BINTEO: Δυο συλλήψεις έπειτα από συμπλοκή αλλοδαπών στη Λάρνακα-«Έχουν ρημάξει την πόλη»
ΒΙΝΤΕΟ: Άγρια συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία-Χειροπέδες σε 33χρονο για κατοχή μαχαιριού
Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 16χρονος για ρίψη κροτίδων εναντίον αστυνομικών