Νεκρός εντοπίστηκε 30χρονος τουρίστας σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα

Νεκρός εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα 30χρονος τουρίστας, το βράδυ της Τρίτης, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Τρίτης λήφθηκε πληροφορία ότι γύρω στις 8:50 τη νύχτα, εντοπίστηκε τουρίστας, ηλικίας 30 ετών, αναίσθητος στο δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε, στην Αγία Νάπα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον νεαρό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Οι επί καθήκοντι ιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατό του.

Φως στα αίτια θανάτου του 30χρονου αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί αργά το πρωί, από την Επικεφαλής της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Γεωργίου-Ο γιατρός που ξεγέννησε την πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση στην Κύπρο
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ
Ποιον εμπλέκει για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη η Ειρήνη Μουρτζούκου
Η Ισπανία πνίγεται από τις πλημμύρες, η Βρετανία καίγεται από τη ζέστη - Εικόνες αποκάλυψης σε δημοφιλή θέρετρα
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Σάουθεντ στο Έσσεξ- Μαρτυρίες για τεράστια πύρινη σφαίρα
Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε 75 εκτάρια από ξηρά χόρτα και δέντρα-Προστατεύτηκαν κατοικίες
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ παραπέμποντας στο Μαρί-«Ειδικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να σκέφτεται διπλά»
Συνελήφθησαν δύο 23χρονοι μετά από έρευνες της ΥΚΑΝ σε οικία, οχήματα και υποστατικά
Επικρίσεις ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και Χριστοδουλίδη για σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-«Σαββίδης και Αγγελίδης θα κριθούν για άλλη μια φορά»
«Η Ειρήνη Μουρτζούκου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί, είπε αυτά που έπρεπε να πει»