Εξωθούσε 34χρονη στην πορνεία έναντι αμοιβής στη Σαντορίνη-Συνελήφθη 19χρονος

Συνελήφθη 19χρονος Πολωνός που εξωθούσε στην πορνεία 34χρονη Ουκρανή έναντι αμοιβής, στη Σαντορίνη.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η γυναίκα κατήγγειλε όσα γίνονταν από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο. Μάλιστα, την Κυριακή 18 Αυγούστου όταν η 34χρονη αρνήθηκε να συνεχίσει, την χτύπησε στο πρόσωπο. Επίσης, ο 19χρονος βιντεοσκοπούσε τα ραντεβού της γυναίκας με άλλους άντρες.

Ο άνδρας, μετά την καταγγελία, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στους αστυνομικούς ομολόγησε πως είχε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, την οποία παρέδωσε οικειοθελώς, συνολικού μικτού βάρους (1,37) γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ, προερχόμενο από εγκληματική δράση.

Σημειώνεται πως η 34χρονη Ουκρανή δεν επιθυμούσε εξέταση από ιατροδικαστή, ωστόσο προσκομίστηκε ιατρική βεβαίωση από το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας στο οποίο είχε μεταβεί μετά την πρόκληση των σωματικών βλαβών από τον δράστη.

Επιπλέον, η γυναίκα ενημερώθηκε εγγράφως για τη δυνατότητα παροχής Panic Button, ωστόσο δεν επιθυμούσε την εγκατάστασή του. Επίσης, δεν επιθυμούσε μετάβαση σε ασφαλή χώρο και μεταφέρθηκε με υπηρεσιακό όχημα σε κατάλυμα που εκείνη ήθελε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ανησυχία για τα 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ζημιές στη Μονή Σίμωνος Πέτρας
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ταρακουνήθηκε η Βόρεια Ελλάδα
Σε εξέλιξη οι συνομιλίες για τα γλυπτά του Παρθενώνα-Τα σενάρια περί επικείμενης συμφωνίας
Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων
Νέο θρίλερ με τη δολοφονία του Γιώργου Καριώτη στη Ρόδο-Συνελήφθη 41χρονος μετά από τρια χρόνια
Ζητούν από ανθρώπους που έχασαν συγγενείς τους στο Μάτι να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας του 2018
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της
«Δεν μας ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός νοσηλευτή»-Ξεσπά ο γιος της 62χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στο Τζάνειο
Πλήγηκαν πέντε βασικά κέντρα του οργανισμού της 62χρονης που έλαβε λάθος αίμα-Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον
Ένοχος για το διπλό φονικό στα Ανώγεια ο Μανώλης Καλομοίρης-Ο πατέρας του το ένα θύμα