Προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο και προσέκρουσε σε περιπολικό-Πιάστηκε με ναρκωτικά

Στη σύλληψη 29χρονου, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη και προσέκρουσε σε περιπολικό, πέρασε η Αστυνομία στη Λάρνακα. Ο νεαρός εντοπίστηκε με ναρκωτικά στην κατοχή του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη ενός προσώπου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λάρνακας), ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της Λάρνακας, εντόπισαν μοτοσικλέτα η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν τη μοτοσικλέτα για έλεγχο, με αποτέλεσμα ο οδηγός στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, σε θήκη κάτω από το κάθισμα και σε ντουλάπι της μοτοσικλέτας εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 40 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και ποσότητα κάνναβης, βάρους 228 περίπου γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του 29χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Ο 29χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Είχε γίνει καταγγελία και τους παρέπεμψε στο Κτηματολόγιο η Αστυνομία-Νέες πληροφορίες για την απόπειρα φόνου
Επιχείρησαν να πετάξουν με λαθραία τσιγάρα και κατέληξαν με χειροπέδες-Εντοπίστηκαν και σε οικία στη Λεμεσό
Αναμένει έρευνα για τη φωτιά στο βαν το ΥΠΑΜ-«Γίνεται για 11 χρόνια το σχέδιο διακίνησης εθνοφρουρών, γίνονται έλεγχοι»
Εν κινήσει μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεμεσό-Επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα η φωτιά
Διασώθηκε γυναίκα που τραυματίστηκε σε παραλία-Σκάφος της Λιμενικής την παρέδωσε σε ασθενοφόρο
«Το συμβάν χρήζει εις βάθος διερεύνησης, η ΕΦ είναι πολύτιμη να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν»
Κατασχέθηκαν 80 συσκευασίες με ελεγχόμενες ουσίες από υποστατικό στη Λάρνακα
Ξανά στο προσκήνιο ο εγκλωβισμός οδηγών στον αυτοκινητόδρομο-Έμεινε στα συρτάρια η συζήτηση στη Βουλή
Αρχίζει η κατάταξη της 2025 ΕΣΣΟ-Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νεοσύλλεκτοι
«Αν δούμε τις δύο αποφάσεις του ΕΔΑΔ, διαφαίνεται πως οι θεσμοί νοσούν... Δεν προστατεύουν τα θύματα»