Τραγωδία στις Φιλιππίνες-Πυρκαγιά σε κτίριο, απανθρακώθηκαν 11 άνθρωποι

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στην κινεζική συνοικία των Φιλιππίνων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 11 άνθρωποι.

11 νεκροί στις Φιλιππίνες

Πυροσβέστες με δεκατέσσερα οχήματα χρειάστηκαν περίπου δυο ώρες για την κατάσβεση της φωτιάς, που εκδηλώθηκε στη συνοικία Μπινόντο, σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα της πρωτεύουσας.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τα πτώματα 11 ανθρώπων που παγιδεύτηκαν στο πενταώροφο κτίριο, λίγες μέρες μετά την τραγωδία με τους νεκρούς στον τυφώνα.

Στο ισόγειο λειτουργούσαν εμπορικά καταστήματα και στους ψηλότερους ορόφους βρίσκονται διαμερίσματα.

Σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο, ανάμεσα στα θύματα είναι η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κτιρίου. Το πτώμα της βρέθηκε στον τρίτο όροφο.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει τα αίτια της πολύνεκρης πυρκαγιάς. Ωστόσο φύλακας του κτιρίου είπε σε δημοσιογράφους ότι εξερράγη φιάλη με υγραέριο σε εστιατόριο στο ισόγειο, προκαλώντας τη φωτιά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Πάνω από 83 εκατομμύρια οι εσωτερικά εκτοπισμένοι παγκοσμίως
Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ στο Ιράν για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας
Σφοδρές συγκρούσεις ενόπλων ομάδων στην πρωτεύουσα της Λιβύης
Ο στρατός του Ισραήλ βομβάρδισε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας
Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Θέλει την παρουσία Τραμπ στις διαπραγματεύσεις στην Τουρκία ο Ζελένσκι
Απελευθερώθηκε μετά από 584 ημέρες ομηρίας από την Χαμάς ο Ίνταν Αλεξάντερ
Ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία για συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία
Τραμπ: Εμπόδισα μια πυρηνική σύρραξη μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν
Πώς από ένα κουτί τσιγάρα έφθασαν στην εξιχνίαση δολοφονίας 48 χρόνια μετά