Από ζημιά σε κεντρικό φρεάτιο η διαρροή νερών στη θάλασσα της Λεμεσού

Σε ζημιά που προκλήθηκε σε κεντρικό φρεάτιο αποδίδει τη διαρροή νερού στη θάλασσα ο Δήμος Λεμεσού, ενώ χαρακτηρίζει το συμβάν ως «μεμονωμένο γεγονός».

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού, με αφορμή τις χθεσινές δημοσιεύσεις φωτογραφιών, που απεικονίζουν νερά από αγωγούς ομβρίων υδάτων να καταλήγουν στη θάλασσα της Λεμεσού, ενημερώνει τους δημότες ότι «πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και αφορά διαρροή νερού άρδευσης της κεντρικής νησίδας η οποία προήλθε από ζημιά σε κεντρικό φρεάτιο επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στο παραλιακό».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μετά τον εντοπισμό της διαρροής, λειτουργοί του Δήμου μετέβησαν άμεσα στο σημείο και αποκατέστησαν την ζημιά (10:10 εντοπισμός διαρροής – 11:00 αποκατάσταση ζημιάς).

«Ο Δήμος Λεμεσού διαβεβαιώνει το κοινό ότι ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με το αρμόδιο Υφυπουργείο Ναυτιλίας, για αντιμετώπιση του απαράδεκτου και ανησυχητικού φαινόμενου της ρύπανσης της θάλασσας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε διαρροή νερού άρδευσης οφείλεται η εκβολή νερών στη θάλασσα της Λεμεσού αναφέρθηκεκαι από πλευράς του ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, υπογραμμίζοντας ότι έχουν ληφθεί ήδη τα απαραίτητα μέτρα.

Με αφορμή τις χθεσινές δημοσιεύσεις και φωτογραφίες για εκβολή νερών στην θάλασσα της Λεμεσού, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους πολίτες, ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λεμεσού ενημερώνει στην ανακοίνωση του ότι το συγκεκριμένο περιστατικό αφορoύσε διαρροή νερού άρδευσης και καθησυχάζει τους πολίτες. 

 «Ο ΕΟΑ Λεμεσού διαβεβαιώνει το κοινό ότι σε συνεργασία με τις συναρμόδιες Αρχές, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και η ροή του νερού προς την θάλασσα έχει τερματιστεί» λέει ο Οργανισμός.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υποβλήθηκαν 7.734 αιτήσεις στην «επιτροπή ακινήτων»-Αποφασίστηκε αποζημίωση 467.060.546 στερλινών
Εργαστήρια με θέμα τον αυτισμό πραγματοποίησε το ΥΠΑΝ
Για «αδιαφορία» στην τήρηση νομοθεσίας για θεσμό Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ κάνει λόγο η Ισότητα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Αντιδρούν για το χαλλουμι και ετοιμάζουν συνάντηση οι αγελαδοτρόφοι-«Ευνοείται η παραγωγή στα κατεχόμενα»
Υπάλληλοι καθυστερούν να μεταβούν στη δουλειά-Τι καταγράφει έκθεση της Ελεγκτικής για τον ΟΚΥΠΥ
Συζήτησαν αλλαγές για την Τ.Α. Σιζόπουλος και Γιωρκάτζιης
Δύο μήνες μετά ακόμα περιμένει απαντήσεις για τα έργα στον Ακάμα η ΟΠΟΚ
Ζήτησε άμεσα τα στοιχεία στελέχωσης των Συμπλεγμάτων ο ΥΠΕΣ
Οκτώ τυχεροί κέρδισαν αλλά δεν εξαργύρωσαν τα λαχεία τους-Επιστρέφουν στο κράτος τα χρήματα εντός Νοεμβρίου