Nέα βίντεο ντοκουμέντα από την συμπλοκή στο beach bar στην Χαλκιδική

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar της Χαλκιδικής, αποτυπώνουν το χάος που επικράτησε στο μαγαζί.

Στο βιντεοσκοπημένο υλικό φαίνεται ο άγριος ξυλοδαρμός του Βούλγαρου ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον οποίο μια ομάδα επίσης Βουλγάρων υπηκόων χτυπούσε αλύπητα, ακόμα και όταν αυτός ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, έντρομοι πελάτες επιχειρούν να διαφύγουν από τον χώρο.

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στην Χαλκιδική

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσαν βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, στο μαγαζί επικρατεί χάος μετά την συμπλοκή, καθώς έντρομοι πελάτες και προσωπικό εγκατέλειψαν το beach bar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η βουλγάρικη μαφία και το... ψάρι που άργησε-Τι ερευνούν οι Αρχές για τη συμπλοκή στο beach bar

Τρεις ακόμα συλλήψεις

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, φτάνοντας πλέον τους 8 οι συλληφθέντες.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, με το αδίκημα της συμπλοκής, ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του beach bar στον Χανιώτη που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Και οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Νονοί» της νύχτας και μπράβοι οι πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου στο beach bar

Νωρίτερα συνελήφθησαν πέντε Βούλγαροι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, κατά το επεισόδιο ομάδα Βουλγάρων υπηκόων τραυμάτισε για ασήμαντη αφορμή τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ομοίως Βούλγαρο υπήκοο, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο beach bar, ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο και ανέμεναν εξωτερικά του καταστήματος για ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν κοντά. Μετά από διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος 5-6 πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Άνθρωποι της «νύχτας» οι εμπλεκόμενοι

Σύμφωνα με το voria.gr, επικαλούμενο ρεπορτάζ του ΑNT1 για τις αναφορές των βουλγάρικων ΜΜΕ όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί άνθρωποι του υποκόσμου της γειτονικής χώρας. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, να πρόκειται για προστριβές, μεταξύ των μελών της βουλγαρικής μαφίας, που έφτασαν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με όπλα και πως η καθυστέρηση της παραγγελίας, είναι μόνο η αφορμή.

Σύμφωνα και με τον βουλγαρικό τύπο ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, που διατηρεί κατάστημα εστίασης και στη Σόφια, το οποίο είναι στέκι της βουλγαρικής ελίτ, αλλά και βουλευτών της γειτονικής χώρας, είναι φίλος με τον αρχηγό της παρέας των 5 που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο, ο οποίος αναφέρεται με το παρατσούκλι, «ο Βέλγος».

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οκτώ συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στο beach bar-Ανάμεσά τους και ο Βούλγαρος ιδιοκτήτης

Δειτε Επισης

Ο Τσελίκ κατηγόρησε τον Δένδια ότι επιδιώκει να σαμποτάρει διάλογο με την Τουρκία
Επτά χρόνια ποινή φυλάκισης για τον άνδρα που σκότωσε έναν ηλικιωμένο στο Ηράκλειο
«Μπούκαρε» στο σπίτι της πρώην του για να πάρει τα παιδιά–Πάτησε το «panic button» η γυναίκα
Νέα ανάρτηση Έλον Μασκ για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα-«Ουάου, σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις»
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Βγάζει offside την Αστυνομία η ΚΟΠ-«Καμία σχέση τα επεισόδια με το μέτρο απαγόρευσης φιλάθλων»
Διελκυστίνδα Κυβέρνησης-Βουλής οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τα επεισόδια
Ο υποψήφιος Γκλέτσος θέλει για πρόεδρο τον… Πολάκη-«Ο Κασσελάκης δεν έχει σχέση με την Αριστερά»