Κουκουλοφόροι έκαψαν τον σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Λάρνακα-Σε επιφυλακή για αντίποινα οι Αρχές

Υπόθεση εμπρησμού του συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ, στη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία, ο οποίος σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι, που έφεραν κουκούλες, μετέβησαν στο χώρο όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Λάρνακας και έθεσαν φωτιά.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κατέσβεσε την πυρκαγιά, ωστόσο στο χώρο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Η Αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή για πιθανά αντίποινα, ενώ παράλληλα δημοσιεύσεις που κάνουν το γύρο του διαδικτύου φέρουν οπαδούς της ΑΕΚ και άλλης ομάδας να κλείνουν ραντεβού για συμπλοκές.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι για το περιστατικό δεν έχει εκδοθεί δελτίο Τύπου από την Αστυνομία, όσον αφορά τον εμπρησμό, παρότι έχουν παρέλθει ήδη τρεις μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά καταγράφονται μία μόλις εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και κατόπιν έντονης συζήτησης για το ενδεχόμενο απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών, που είχε ζητήσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, με την ΚΟΠ να δίδει αρνητική απάντηση. Πάντως, το συγκεκριμένο φαινόμενο, είναι πλέον αρκετά σύνηθες, αφού τα περισσότερα επεισόδια σημειώνονται εκτός γηπέδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε ο οπερατέρ του βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις αστυνομικών-Κατάσχεσαν το περιπολικό για.. DNA
Ψάχνουν πίσω από το μισό εκατομμύριο της οικογένειας των επιχειρηματιών-Νέα πληροφορία για υπερκέρδη
Πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά παραδίδεται η επέκταση του ΤΑΕΠ Λάρνακας-Τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης
Η διπλή καταδίκη από το ΕΔΑΔ, τα «καλά θύματα» και οι γυναίκες που «αξίζουν» κατά τις σεξιστικές Αρχές
Το άκομψο timing των ΗΕ, η προσπάθεια του Προέδρου στο Κυπριακό και τα αρνητικά δεδομένα
Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου