Βγήκε βόλτα με 25 πακέτα αδασμολόγητου καπνού-Έκρυβε εκατοντάδες πακέτα στο διαμέρισμά του

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα, στη λεωφόρο Αγίου Αθανασίου, αυτοκίνητο που οδηγείτο από 30χρονο.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 25 πακέτα καπνού και συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του 30χρονου στη Λεμεσό όπου εντοπίστηκαν 71 κούτες που περιείχαν συνολικά 719 πακέτα τσιγάρων, καθώς επίσης και 22 κούτες που περιείχαν συνολικά 110 πακέτα καπνού. Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια αφού πρόκειται για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος απολύθηκε της κράτησης του, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Τελωνείων λόγω αρμοδιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου