ΒΙΝΤΕΟ: Διαμαρτυρήθηκαν για τις επιθέσεις σε βάρος τους οι ντελιβαράδες-«Θέλουμε δικαιοσύνη»

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Λεμεσό από ντελιβεράδες, με θέμα τις επιθέσεις και τις ληστείες που δέχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την ώρα της εργασίας τους, κατά την μεταφορά φαγητού.

Δεκάδες πρόσωπα, κρατώντας πλακάτ, ζήτησαν ασφάλεια στην εργασία τους, ενώ αυξημένη ήταν η παρουσία και της Αστυνομίας στο χώρο που έγινε η πορεία για αποφυγή πιθανών επεισοδίων.

Στα πλακατ που κρατούσαν έγραφαν «δικαιοσύνη για τους ντελιβεράδες» και «σταματήστε», εννοώντας τις επιθέσεις.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας βίντεο που καταγράφει την επίθεση μοτοσικλετιστών κατά οδηγού ντελίβερι.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Μαρίνος Βασιλείου ανέφερε ότι η Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα με στοχευμένες περιπολίες σε συγκεκριμένα σημεία όπου παρατηρήθηκαν τέτοιες επιθέσεις.

Ο κ. Βασιλείου υπογράμμισε ότι τα κίνητρα των επιθέσεων δεν είναι ρατσιστικά αποδίδοντας τα  σε οικονομικό όφελος δηλαδή την κλοπή χρημάτων, εμπορευμάτων που μεταφέρουν  οι διανομείς.

«Επίσης αξιολογούνται πληροφορίες ή μαρτυρίες από τα διάφορα σημεία των κλοπών ή ληστειών με σκοπό την εξιχνίαση των υποθέσεων αυτών. Να σημειωθεί επίσης ότι πρόσφατα έχει συλληφθεί ένα άτομο το οποίο τελεί υπό κράτηση ενώ καταζητούνται ακόμα δύο εκ των οποίων ο ένας ανήλικος», ανέφερε.

Δειτε Επισης

Από εσωτερική αιμορραγία επήλθε ο θάνατος του 73χρονου Σιαμπτάνη-Τα ευρήματα της νεκροτομής
Ανατροπή οχήματος στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα (pics)
Αξιολογούνται τεκμήρια και μαρτυρίες για την απόπειρα φόνου στην Πύλα-Διαμπερές τραύμα στο πόδι φέρει ο 49χρονος
Το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε η Μουρτζούκου-«Για τον θάνατο του Παναγιωτάκη ευθύνεται η μητέρα του»
Την ανάκληση κατεψυγμένων αμπελόφυλλων ανακοίνωσαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες
Πορεία με μοβ φανέλες και αναμμένους φακούς για τις καταδίκες ΕΔΑΔ για υποθέσεις βιασμού-«Διεκδικούμε δικαιοσύνη»
Θεσπίζεται ρήτρα εχεμύθειας για την Αρχή κατά της Διαφθοράς-Καταθέτει νομοσχέδιο η Κυβέρνηση
Απέχουν πολύ από τον προσδιορισμό των αιτιών του δυστυχήματος εκτιμά ο CEO της Air India
Ένταση στην Βουλή, ασπίδα η Παπαγαπίου για Αγγελίδη-«Προσβλητικό να τον λέμε σεξιστή, έχει έμφυτη ευγένεια, βαρέθηκα και εγώ, φτάνει»
Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 16χρονου-Έρευνες για τη μοιραία μοτοσικλέτα