Προσπάθησαν να περάσουν στα κατεχόμενα μέσω στρατιωτικής περιοχής-Με ναρκωτικά ο ένας

Υπό "κράτηση" τέθηκαν στα κατεχόμενα χθες 8 νεαροί Αφρικανοί οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν από τις ελεύθερες περιοχές στις κατεχόμενες, μέσω στρατιωτικής περιοχής στην περιοχή Αφάνεια-Ορνίθι. Στόχος τους, είπαν στο «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας ήταν να επωφεληθούν από την «εργασιακή αμνηστία» που άκουσαν ότι παραχωρεί το ψευδοκράτος και να παραμείνουν στα κατεχόμενα.

Ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι τα οκτώ πρόσωπα πέρασαν με αυτοκίνητο στη στρατιωτική περιοχή στα κατεχόμενα. Μετά τη "σύλληψή" τους στο τσαντάκι ενός εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας. Για να διαπιστωθεί τί είδους ουσία είναι η «αστυνομία» ζήτησε και πήρε διήμερο ένταλμα "κράτησης όλων των υπόπτων".

Η Ντιαλόγκ αναφερόμενη στην είδηση σήμερα σχολιάζει ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αύξηση των παράνομων μεταναστών που μεταβαίνουν από την ε/κ πλευρά στα κατεχόμενα και πιθανόν αυτό οφείλεται στον «νόμο» για την «εργασιακή αμνηστία» που είναι ακόμα σε ισχύ κι αφορά το "παράνομο" εργατικό δυναμικό στο ψευδοκράτος που θα μπορέσει να πάρει "άδεια παραμονής και εργασίας".

Εξάλλου, η Χαβαντίς γράφει σήμερα ότι "συνελήφθη" ένα άτομο σε επιχείρηση της «αστυνομίας» στην κατεχόμενη Λευκωσία για τη μεταφορά πέραν του ενός κιλού ναρκωτικών ουσιών από τον «νότο στο βορρά», με την εφημερίδα να σχολιάζει ότι παλιότερα ήταν αντίστροφο το εμπόριο, από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή