Επέλεξαν τα βουνά οι Κύπριοι-Οι εκδρομικοί χώροι που είναι πλήρεις, πού υπάρχει διαθεσιμότητα

Τους εκδρομικούς χώρους που είναι πλήρεις και δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για τους εκδρομείς, αλλά και σε ποιους χώρους υπάρχει διαθεσιμότητα, έδωσε στη δημοσιότητα το Τμήμα Δασών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Τμήμα Δασών ανακοινώνει ότι λόγω της μαζικής εξόδου προς τις Δασικές Περιοχές, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους οι εκδρομικοί χώροι Πλατανιών και Κάμπος του Λιβαδιού είναι πλήρεις. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσας, Φράκτης του Ξυλιάτου, Πασιά Λειβάδι, Αρμυρολίβαδο, Καμπί του Καλογήρου, Αγία Παρασκευή, Κακομάλλης, Καπουρά, Φράκτης του Προδρόμου, Μάραθος και Ξεραρκάκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξορμούν ενόψει Δεκαπενταύγουστου οι πολίτες, φουλάρουν τα ορεινά-Επί ποδός Αστυνομία και Τμήμα Δασών

Στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Πάφου, οι εκδρομικοί χώροι Τίμης, Κομιτιτζιής και Ξυσταρούδας είναι πλήρεις. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους, Πυκνή, Μαυραλής, Σμιγιές, Μονασιήλακα, Αγιάς, Πέρα Βάσας, Ραντί, Σταυρός Ψώκας και Λειβάδι.

Στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, οι εκδρομικοί χώροι Μάντρα του Καμπιού και Κιόνια είναι πλήρεις. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Δελίκηπος, Κόρνος, Ορόκλινη, Εθνικό Δασικό Πάρκο Ριζοελιάς, Δασάκι Άχνας, Άγιος Αντώνιος, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Νίκανδρος και Πάρκα Αθαλάσσας.

Πυκνή τροχαία κίνηση στους δρόμους προς Τρόοδος

Σημειώνεται πως λόγω της επιλογής των Κυπρίων για εξόρμηση στα ορεινά, στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Πλατρών, παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση, ιδιαίτερα απο τη Λάνια μέχρι τον Σαιτά. Προτρέπονται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, χαμηλή ταχύτητα και αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

Στο μεταξύ, στον αυτοκινητόδρομο Ακακίου-Τροόδους παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα
Διαβεβαιώσεις Αναπληρωτή Γενικού Ελεγκτή ότι η Υπηρεσία θα συνεχίζει το έργο της