Στο κελί για πέντε μέρες ο 25χρονος που συνελήφθη για σφετερισμό περιουσιών Ε/κ στα κατεχόμενα

Διάταγμα κράτηση πέντε ημερών εναντίον 25χρονου εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση σφετερισμού ακίνητης περιουσίας.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 25χρονος, που συνελήφθη την Τετάρτη για σφετερισμό ακίνητης περιουσίας, οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση δόλιων συναλλαγών σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο, παράνομης κατοχής, νομής και χρήσης γης εγγεγραμμένης σε άλλο, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και άλλων σχετικών αδικημάτων.

Η Αστυνομία προχώρησε χθες το μεσημέρι, στη σύλληψη του 25χρονου, ως υπόπτου για σφετερισμό ελληνοκυπριακής περιουσίας που βρίσκεται στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας, στο αεροδρόμιο Πάφου, όπου είχε μεταβεί για να αναχωρήσει για άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε νέα σύλληψη σφετεριστή προχώρησε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Πάφου

Δειτε Επισης

Αψηφά τα δικαστήρια o Tραμπ, επιμένει για δασμούς και ξεθάβει το τσεκούρι του εμπορικού πολέμου με Κίνα
Νεκρός και ο 87χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγό του στο Ρέθυμνο
Σηκώνει ξανά άγκυρα το Daleela για το φετινό πρώτο ταξίδι-Αναμένονται 170.000 ταξιδιώτες το 2025
Αισιόδοξη η Ολγκίν για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο-«Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη, μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο»
To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού