Στο κελί για πέντε μέρες ο 25χρονος που συνελήφθη για σφετερισμό περιουσιών Ε/κ στα κατεχόμενα

Διάταγμα κράτηση πέντε ημερών εναντίον 25χρονου εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση σφετερισμού ακίνητης περιουσίας.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 25χρονος, που συνελήφθη την Τετάρτη για σφετερισμό ακίνητης περιουσίας, οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση δόλιων συναλλαγών σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο, παράνομης κατοχής, νομής και χρήσης γης εγγεγραμμένης σε άλλο, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και άλλων σχετικών αδικημάτων.

Η Αστυνομία προχώρησε χθες το μεσημέρι, στη σύλληψη του 25χρονου, ως υπόπτου για σφετερισμό ελληνοκυπριακής περιουσίας που βρίσκεται στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας, στο αεροδρόμιο Πάφου, όπου είχε μεταβεί για να αναχωρήσει για άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε νέα σύλληψη σφετεριστή προχώρησε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Πάφου

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»