Εντοπίστηκε βλήμα στο βυθό της θάλασσας στον Ακάμα-Αποκλείστηκε η περιοχή

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές, μετά από πληροφορία για εντοπισμό βλήματος στο βυθό της θάλασσας στην περιοχή του Ακάμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Τετάρτης, γύρω στις 1:45, λήφθηκε πληροφορία ότι δύτες εντόπισαν βλήμα στη θάλασσα στην περιοχή του Ακάμα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Λιμενικής και διαπιστώθηκε πως το βλήμα βρισκόταν 100 μέτρα από τη στεριά.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και στο σημείο παρέμεινε σκάφος της Λιμενικής για περιπολία, ώστε να μην πλησιάσει κανένας πολίτης.

Στο σημείο αναμένεται να σπεύσει εντός της ημέρας δύτης-πυροτεχνουργός, ο οποίος αναμένεται να ανασύρει το βλήμα από το βυθό, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Δειτε Επισης

Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ
Χαιρετίζει τις νέες ρυθμίσεις για παραχώρηση τ/κ περιουσιών ο ΥΠΕΣ-«Στόχος να τερματιστεί η αδιαφάνεια και η κατάχρηση»
Αιχμές Γεάδη για Κύπριους ευρωβουλευτές-«Επιχειρούν να υποσκάψουν τις ενέργειες μου για ανάδειξη του Κυπριακού»
Νόμος για υποχρεωτική ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών από τα νηπιαγωγεία