Κοινό βίντεο με Τουρκοκύπριο influencer έκανε ο Φειδίας Παναγιώτου και γέμισε αρνητικά σχόλια

Κοινό βίντεο με τον Τουρκοκύπριο influencer Urban Cypriot ανάρτησε ο Φειδίας Παναγιώτου, σε μία προσπάθεια να στείλουν μηνύματα για το Κυπριακό, ενημερώνοντας το κοινό τους, στην αγγλική γλώσσα, πως η Κύπρος είναι η τελευταία μοιρασμένη χώρα στην Ευρώπη.

Κάτω από το βίντεο υπάρχουν αρκετά αρνητικά σχόλια, κυρίως για την επιλογή της ημέρας που αναρτήθηκε, στα οποία αναγράφονται αναφορές όπως «ντροπή» και επισημαίνεται η δεύτερη εισβολή και η δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από χρήστες. Κάποια σχόλια είναι και υβριστικού περιεχομένου, ενώ λίγα φαίνεται να επικροτούν την απόφαση του ευρωβουλευτή.

Στο βίντεο συστήνεται ο μεν Φειδίας ως ο πιο γνωστός Ε/κ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο δε Urban Cypriot ως ο πιο γνωστός Τ/κ, ενώ διακρίνονται τα πρόσωπά τους στην κάθε πλευρά της διαχωριστικής γραμμής.

Ακολούθως, ο Τ/κ influencer δηλώνει πως πέρασαν 60 χρόνια από τότε που τα ΗΕ ήρθαν στην Κύπρο για «να μας εμποδίσουν να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον», ενώ ο ευρωβουλευτής σημειώνει πως πέρασαν 50 χρόνια από τότε που ο τουρκικός στρατός κατέλαβε το 38% του νησιού. Οι δύο διαδικτυακές προσωπικότητες συναντώνται τελικά στο οδόφραγμα της Λήδρας και σχολιάζουν ότι παρά το γεγονός πως το νησί είναι μικρό, χρειάζεται να δείχνουμε τα διαβατήριά μας για να περάσουμε στην άλλη πλευρά.

Το σημείο του βίντεο που ενδεχομένως να συζητηθεί περισσότερο, είναι όταν ο Urban Cypriot αναφέρει πως «στη βόρεια πλευρά με έμαθαν να μισώ αυτόν τον τύπο» και ο Φειδίας Παναγιώτου απαντά πως «σε αυτή την πλευρά μου έμαθαν τη μισή ιστορία και με χειραγώγησαν να σε μισώ και εσένα». Προειδοποιούν, μάλιστα, ότι αν ξεκινήσει ένας νέος πόλεμος, ίσως μας κάνουν να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον.

«Ο κόσμος κινείται τόσο γρήγορα αλλά η Κύπρος παραμένει κολλημένη με αυτόν το πρόβλημα για τόσα πολλά χρόνια», σημειώνει ο ευρωβουλευτής, χωρίς οποιαδήποτε άλλα σχόλια ή προτάσεις.

Δειτε Επισης

Τροχαίο με μοτοσικλέτα και ποδήλατο στον Στρόβολο
Να αποκατασταθεί αμέσως η ανεμπόδιστη είσοδος ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα ζητά ο ΟΗΕ
«Επιβεβλημένη» θεωρεί η Βουλή την… luxury αναβάθμιση της καντίνας-Υπηρεσιακές οι αποφάσεις για ξενοδοχεία
Επεσήμαναν στον Πρόεδρο τη διαφαινόμενη επικέντρωση στα ΜΟΕ οι Οικολόγοι-Έθεσαν και θέμα Μακαρίου
«Ένας στους δύο στην Κύπρο δεν καλύπτεται από συλλογικές συμβάσεις»-Ζητούν εφαρμογή της οδηγίας
Παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας μετά την αποχώρηση των ακροδεξιών από την Κυβέρνηση
Σημαντική κάμψη στις πωλήσεις ακινήτων στα κατεχόμενα-Αφαιρούν το «είδος τίτλου ιδιοκτησίας» οι κτηματομεσίτες
Ενημέρωσε τον Κόστα για τις επαφές Ολγκίν ο Πρόεδρος-Υπογράμμισε τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής ΕΕ
Δεκαπλασιάστηκαν οι κυπριακές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας-Έσοδα €40 εκατομμυρίων
Ανησυχίες για ένταξη στη ζώνη Schengen έχει το τ/κ εμπορικό επιμελητήριο-Έστειλαν επιστολή στην ΕΕ