«Έφεραν το παιδί μας νεκρό»-Ξέσπασε η γιαγιά της οκτάχρονης που πνίγηκε στην κατασκήνωση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τον θάνατο του οκτάχρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής. Εκτός από τη σύλληψη της ομαδάρχισσας και του αρχηγού της κατασκήνωσης -που αφέθηκαν ελεύθεροι- η Ελληνική Αστυνομία αναζητεί και τον νόμιμο εκπρόσωπο της κατασκήνωσης ώστε να του περάσει χειροπέδες στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η γιαγιά της 8χρονης, συγκλονίζει για τον πνιγμό της μικρή. «Στείλαμε το παιδί μας να χαρεί με τους φίλους τις διακοπές του και μας το έφεραν πίσω νεκρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η γιαγιά του παιδιού που εργάζεται στον δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ ένα άτομο από το ίδιο περιβάλλον δήλωσε ότι «είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να προσέχεις παιδιά», μεταδίδει το thesstoday.gr.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr ο εισαγγελέας έχει διατάξει πραγματογνωμοσύνη στην πισίνα της κατασκήνωσης, στον χώρο δηλαδή όπου το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Θέλει να διαπιστώσει εάν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για την ασφάλεια και τη φύλαξη παιδιών, ενώ ίδιο έλεγχο έχει διατάξει και συνολικά στην κατασκήνωση, καθώς εάν εντοπιστούν παραλείψεις, ενδέχεται ακόμη και το σφράγισμά της.

Μετά την 19χρονη ομαδάρχισσα αφέθηκε ελεύθερος και ο 34χρονος αρχηγός της κατασκήνωσης, ο οποίος κατηγορείται και αυτός για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας. Παρόλα αυτά οι Αρχε΄ς στο πλαίσιο του αυτοφώρου ψάχνουν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες και στον νόμιμο εκπρόσωπο της κατασκήνωσης, ο οποίος είναι κάτοικος Αθηνών και ηλικίας 72 ετών.

polukatoikia-8xronis

Βαρύ το κλίμα στη γειτονιά της 8χρονης, σήμερα η κηδεία

Την ίδια ώρα, η γειτονιά στην περιοχή της Ξηροκρήνης, του δήμου Θεσσαλονίκης βιώνει τον δικό της πόνο για την απώλεια του κοριτσιού.

Συγγενικά πρόσωπα έχουν συγκεντρωθεί στην κατοικία του παιδιού αναζητώντας απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα: πώς και γιατί βρέθηκε το παιδί μόνο του στην πισίνα της κατασκήνωσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον πνιγμό του – σύμφωνα και με την ιατροδικαστική εξέταση.

Τα ευρήματα «έδειξαν» ότι η 8χρονη πέθανε από πνιγμό, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές πληροφορίες ότι εντοπίστηκε μόνο του μέσα στην πισίνα της κατασκήνωσης.

Στις 15.00 θα τελεστεί η κηδεία του οκτάχρονου κοριτσιού στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην Ξηροκρήνη, όπου σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Μου ζήταγε χρήματα για να μην κάνει αρνητικά δημοσιεύματα»-Η τοποθέτηση της Μακρή για τον εκβιασμό
Ταυτοποιήθηκε το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας-Πρόκειται για Πολωνό πατέρα δύο παιδιών
Περιμένει τα F-35 από τον Τραμπ ο Ερντογάν-«Η ανησυχία της Ελλάδας είναι άτοπη και χωρίς νόημα»
Συνελήφθη δημοσιογράφος στον Βόλο που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή
Τα δεδομένα στην υπόθεση Καλογήρου μετά την παράδοση της ιατροδικαστικής έκθεσης στην Αστυνομία
Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή
Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος της δολοφονίας στην Ελλάδα-Πού στρέφονται οι έρευνες για το δολοφόνο
«Ήμουν γεμάτη αίματα, με απείλησαν να μη μιλήσω»-Συγκλονίζει η κατάθεση της 14χρονης θύματος βιασμού
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Κοντά στα σπίτια η φωτιά στην Εύβοια-Μήνυμα του 112 για εκκένωση των Τσακαίων προς Στύρα