Στο κελί για πέντε μήνες ο 47χρονος που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε νεαρές

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών επέβαλε το Δικαστήριο Αμμοχώστου στον 47χρονο, ο οποίος έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε νεαρές στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άντρας ηλικίας 47 ετών, ο οποίος συνελήφθη στις 12 Αυγούστου, 2024 για υποθέσεις άσεμνης επίθεσης και πράξης εναντίον πέντε γυναικών, παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο καταδίκασε τον 47χρονο σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με άμεση ισχύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο και έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε νεαρές 47χρονος στην Αγία Νάπα

Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 47χρονου, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις άσεμνης επίθεσης, άσεμνης πράξης, και επίθεσης, που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο ύποπτος φέρεται να διέπραξε εναντίον πέντε γυναικών, από τις οποίες η μία ανήλικη, 17 ετών. Ο 47χρονος τέθηκε υπό κράτηση, με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας να διερευνά.

Σύμφωνα τα όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία οι πέντε γυναίκες, ηλικίας από 17 έως 22 ετών, σε τρεις ξεχωριστές ημερομηνίες, σε περιοχή στην Αγία Νάπα, άγνωστος τους άντρας, φέρεται να προέβη σε άσεμνες πράξεις εναντίον τους και να επιτέθηκε άσεμνα στις δύο από τις πέντε γυναίκες.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 6.30 τα ξημερώματα στις 30 Ιουλίου, ενώ γυναίκα βρισκόταν σε περιοχή στην Αγία Νάπα, ύποπτος άντρας φέρεται να επιτέθηκε άσεμνα εναντίον της.

Στην ίδια περιοχή, στις 07 Αυγούστου, γύρω στις 7.30 το πρωί, δύο γυναίκες προσεγγίστηκαν από ύποπτο άντρα, ο οποίος σταμάτησε κοντά τους το αυτοκίνητο που οδηγούσε και αφού άνοιξε την πόρτα του οχήματος του, φέρεται να προέβη σε άσεμνη πράξη, δείχνοντας του τα γεννητικά του όργανα.

Στις 11 Αυγούστου, λίγο μετά τις 6.00 τα ξημερώματα, στην ίδια περιοχή, ύποπτος άντρας, με αυτοκίνητο που οδηγούσε, προσέγγισε δύο άλλες γυναίκες και αφού εξήλθε από το όχημα του, φέρεται να προέβη στην ίδια πράξη ενώπιον τους και να επιτέθηκε άσεμνα εναντίον της μιας από τις δύο γυναίκες.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας διενήργησαν εξετάσεις στην περιοχή, από τις οποίες προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 47χρονου υπόπτου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 47χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 9.00 χθες το πρωί και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων άσεμνης επίθεσης, άσεμνης πράξης, και επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με διαδικασία... express επιβάλλεται ποινή στον 47χρονο που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε νεαρές

Δειτε Επισης

Η Ρωσία προειδοποιεί τη Δύση με πυρηνικό πόλεμο με αφορμή την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Πληροφορίες για πρόταση συμφωνίας προς τη Χαμάς για τερματισμό των μαχών στη Γάζα από το Ισραήλ
Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για τις επιθέσεις με τα walkie-talkie ο Νασράλα-«Κήρυξη πολέμου»
Τέλος η μεταφορά βομβητών και γουόκι τόκι από επιβάτες σε πτήσεις από Βηρυτό μετά τις εκρήξεις
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο στη Σκαρίνου
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου