“MountainFest”: To νέο δυναμικό φεστιβάλ από τον Οργανισμό Νεολαίας

Tην πρώτη διοργάνωση του MountainFest, μιας γιορτής πολιτισμού και διασκέδασης κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό των ορεινών περιοχών, ανακοίνωνει με ενθουσιασμό ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου.

Το MountainFest πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Έτους Νεολαίας και διοργανώνεται σε συνεργασία με τοπικές ορεινές κοινότητες και υπόσχεται μια ξεχωριστή φεστιβαλική εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης που θα φέρνει κοντά νέους απ’ όλη την Κύπρο, με ζωντανές μουσικές εμφανίσεις νεαρών Κυπρίων καλλιτεχνών, φαγητό και εδέσματα από τοπικούς παραγωγούς, συνδυαστικά με ποικίλες δημιουργικές και διαδραστικές δραστηριότητες.

Το 1ο MountainFest θα διοργανωθεί σε δύο βραδιές και σε διαφορετικές τοποθεσίες, στις όμορφες περιοχές της Ευρύχου και του Αγρού. Πιο συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί:

1.Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Ευρύχου

    • Ημερομηνία: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024
    • Ώρα: 18:30
    • Δείτε το πρόγραμμα πιο κάτω
  1. Πλατεία του Κάουρα, Αγρός
    • Ημερομηνία: Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024
    • Ώρα: 18:30
    • Δείτε το πρόγραμμα πιο κάτω

Η είσοδος στο MountainFest είναι δωρεάν και είναι ανοικτό για όλες τις ηλικίες.

Ο ΟΝΕΚ προσκαλεί όλες και όλους να συναντηθούν στην Ευρύχου και στον Αγρό, για δύο απογεύματα/βραδιές στη φύση που θα τους μείνουν αξέχαστες, απολαμβάνοντας γευστικά τοπικά εδέσματα υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του συγκροτήματος ΑΛΑΛΟΥΜ, που θα κλείσει τη βραδιά. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος παιδότοπος για τα μικρά παιδιά.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οργανώσεις νεολαίας που ασχολούνται με το περιβάλλον και που θα προσφέρουν διαδραστικές δραστηριότητες, τοπικές οργανώσεις νεολαίας που θα παρουσιάζουν το έργο τους, χρήσιμους φορείς για τη νεολαία, την κινητή μονάδα τεχνολογίας Mobile Makerspace, καθώς και τα προγράμματα και υπηρεσίες του Οργανισμού Νεολαίας.

Ανοικτές συζητήσεις:

Στην Ευρύχου, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφεάδης και ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Χαράλαμπος Χριστοφίνας, συζητούν με τη νεολαία για θέματα οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές. Τη συζήτηση συντονίζει η Αν. Εκτελεστική Διευθύντρια του ΟΝΕΚ, κα. Μαρία Μιλτιάδου. Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Στον Αγρό, Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφεάδης συζητά με τη νεολαία για θέματα οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές. Τη συζήτηση συντονίζει η Αν. Εκτελεστική Διευθύντρια του ΟΝΕΚ, κα. Μαρία Μιλτιάδου. Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Στις 31 Αυγούστου και στις 7 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, είστε προσκεκλημένοι στην Ευρύχου και στον Αγρό, στις 18:30, για το MountainFest του Οργανισμού Νεολαίας.

Program Evrychou

Program Evrychou

Δειτε Επισης

Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;
Συνεργασία του ACCA και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Πρόγραμμα “Integrated XPerience or Audit Service Delivery Scheme”
Συνάντηση ΙδΕΚ με FFG στη Βιέννη για ενδυνάμωση συνεργασιών στην Έρευνα και Καινοτομία
Ένα μοναδικό stand-up cabaret show έρχεται στην Κύπρο!