Μετέφερε ναρκωτικά μέσα σε τρόφιμα για κρατούμενο σε κρατητήρια-Χειροπέδες σε 39χρονη

Προσπάθεια προμήθειας ναρκωτικών σε πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση σε αστυνομικό κρατητήριο στην Πάφο, απέτρεψαν μέλη της Αστυνομίας, όταν χθες το μεσημέρι, 35χρονη μετέβη στο αστυνομικό κρατητήριο και σε τρόφιμα που μετέφερε για να παραδώσει σε 26χρονο, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση, εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα κάνναβης.

Η 39χρονη μετέβη στο αστυνομικό κρατητήριο γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας. Όπως η ίδια ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας που υπηρετούν στον χώρο κράτησης, μετέφερε διάφορα τρόφιμα για να τα παραδώσει στον 26χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί και τελούσε υπό κράτηση από την περασμένη Κυριακή, 11 Αυγούστου.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έλεγχο, κατά τον οποίο στα τρόφιμα που η 39χρονη επιθυμούσε να παραδώσει στον κρατούμενο, εντόπισαν κρυμμένο ένα νάιλον σακουλάκι, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, από έλεγχο που έγινε και από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, περιείχε μικρή ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 1.2537 γραμμαρίου.

Η 39χρονη συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής, και της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. Ανακρίθηκε από μέλη της ΥΚΑΝ και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερη, για να κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου. Ο 26χρονος ύποπτος, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, επίσης κατηγορήθηκε γραπτώς σχετικά με την υπόθεση προμήθειας ναρκωτικών, αφού σύμφωνα και με τα όσα αυτός ανέφερε ανακρινόμενος, ο ίδιος είχε ζητήσει από την 35χρονη να τον προμηθεύσει με την ποσότητα κάνναβης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινο από την Ολομέλεια για χρονοδιακόπτη στις κάμερες-Τι αλλάζει για τα εξώδικα
Ερωτικό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία-Τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του άνδρα στην Ομόνοια
Την κάρφωσε 40 φορές με τέσσερα μαχαίρια-Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 44χρονης στη Θεσσαλονίκη
Διπλό μήνυμα στέλνει η παρουσία της ΕΕ στη Γενεύη-Δεν ξεκαθάρισαν οι λεπτομέρειες
Έρευνα για νέο σκάνδαλο στο Ευρωκοινοβούλιο-Σφραγίστηκαν τα γραφεία δύο βοηθών ευρωβουλευτών
Αντεπιτίθεται ο Ιωάννου σε Βύρα και Γιωρκάτζη για προϋπολογισμούς Δήμων και ΕΟΑ-Πώς απαντά για αύξηση τελών
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας-Νεκρός άνδρας σε Airbnb, βρέθηκε με σακούλα στο κεφάλι και δεμένα χέρια
Καταγράφηκαν νέες ανακλήσεις οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ-Έγιναν πέντε χιλιάδες αλλαγές αερόσακων σε δύο εβδομάδες
Έτοιμη η ΕΦ για τη στράτευση γυναικών-Ενημέρωσε τη Βουλή για τις λεπτομέρειες ο Πάλμας
Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού το βράδυ της Πέμπτης λόγω εργασιών