Μόνος του θα συναντήσει τον Γκουτέρες ο Τατάρ στη Νέα Υόρκη-«Καμία ενημέρωση για τριμερή»

Δεν έχει ο ίδιος πληροφόρηση πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, ανέφερε στον διευθυντή της Γενί Ντουζέν, Μερτ Οζντάγ ο Ερσίν Τατάρ κληθείς να σχολιάσει  πρωτοσέλιδο της εφημερίδας την περασμένη Παρασκευή με πληροφορίες για το θέμα.

Στις δηλώσεις του προς την τ/κ αντιπολιτευτική εφημερίδα ο Τ/κ ηγέτης ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες ειδήσεις ότι θα γίνει μια τριμερής συνάντηση, ωστόσο «κάτι τέτοιο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ατζέντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η διάσταση Τατάρ-Άγκυρας για την τριμερή, το παιγνίδι εντυπώσεων και η τουρκική γέφυρα για τη συνέχεια

Ο κ. Τατάρ είπε ότι θα συναντήσει τον ΓΓ του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο, «αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τριμερή συνάντηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Τ/κ αρθρογράφος: Έτοιμο το πλάνο των ΗΕ για τις συνομιλίες

Δειτε Επισης

Απελαύνονται από το Ισραήλ οι τέσσερις Γάλλοι ακτιβιστές του πλοίου για τη Γάζα
Ν. Χριστοδουλίδης: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου
Η ανάγνωση Νομικής Κλινικής για την απόφαση ΕΔΑΔ-«Ενισχύει τη νομική φαρέτρα των ιδιοκτητών»
Προπονητής που κατηγορείται για σοβαρά ποινικά αδικήματα μετέβη σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε δημοτικό
Επικό ξέσπασμα Κινέζας επιβάτιδας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο-Κυλιόταν στο πάτωμα για υπέρβαρη βαλίτσα
Απορρίφθηκε η έφεση εναντίον της ΕΤΥΚ και μελών της για απεργία στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Κύπρου
Προωθεί σειρά νομοσχεδίων για βελτίωση της δημόσιας υγείας το Υπουργείο-«Το ΓεΣΥ ήρθε για να μείνει»
Έστειλε μηνύματα για Κυπριακό ο Λετυμπιώτης στο συνέδριο της ΠΣΕΚΑ-«Πρωταρχικός στόχος η επανέναρξη διαπραγματεύσεων»
Έκλεψε όχημα, καταδιώχθηκε και προσέκρουσε σε δέντρο στη Λάρνακα-Τέθηκε υπό κράτηση 25χρονος
Ερμηνεύει όπως θέλει την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Τατάρ-«Κατέρρευσαν οι καταπιεστικές πολιτικές του Χριστοδουλίδη»