Καθάρισαν την άμμο σε παραλίες της Λάρνακας και έγιναν αγνώριστες (pics)

Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας και ανταποκρινόμενη, όπως αναφέρει στις συνεχώς αυξανόμενες προσδοκίες των επισκεπτών της πόλης, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης και ξενοδοχεία της τουριστικής περιοχής Πύλας, και με τη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, ανέθεσε σε ειδικό συνεργείο την ευθύνη του καθαρισμού της άμμου σε κύριες παραλίες.

Σε ανακοίνωση η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας αναφέρει πως "ο καθαρισμός ξεκίνησε μόλις πρόσφατα σε παραλίες της τουριστικής περιοχής Πύλας, στις Φοινικούδες, στην παραλία Κάστρου, στην Καστέλλα, στην παραλία εφαπτόμενη της οδού Τ. Μητσόπουλου και στο Μακένζυ, και θα διαρκέσει μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου".

Η ΕΤΑΠ Λάρνακας αναφέρει πως "επενδύει τα τελευταία χρόνια στη βελτίωση της εικόνας των παραλιών και στον εμπλουτισμό τους, με ποικίλες δράσεις που περιλαμβάνουν την ενίσχυση του πρασίνου, την προσθήκη υπαίθριων οργάνων γυμναστικής παραλίας, ξύλινων παιδότοπων παραλίας και τη δημιουργία αθλητικών υποδομών όπως γήπεδα beach volley, beach soccer, καθώς και του πολύ δημοφιλούς πρότυπου παραλιακού πάρκου καλλισθενικής γυμναστικής που εγκαταστάθηκε πριν λίγους μήνες στην παραλία Καστέλλα".

pa2

Επιπρόσθετα, ξεκίνησε η αποκατάσταση και βελτίωση των γηπέδων Boules/Petanque στις Φοινικούδες, που αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα για Σκανδιναβούς και Γάλλους επισκέπτες, αναφέρεται.

"Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες αποσκοπούν στην ενίσχυση της ελκυστικότητας των παραλιών, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της τουριστικής εμπειρίας στη Λάρνακα, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο," καταλήγει στην ανακοίνωση της η ΕΤΑΠ Λάρνακας.

Δειτε Επισης

Απαντά για τη διαμαρτυρία στο Στρόβολο το Τμήμα Πολεοδομίας-«Η είσοδος έχει ακυρωθεί βάσει σχεδιασμού»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Αγίας Θεοδώρας και Αγίας Θεοδοσίας στο Στρόβολο
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά