Καθάρισαν την άμμο σε παραλίες της Λάρνακας και έγιναν αγνώριστες (pics)

Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας και ανταποκρινόμενη, όπως αναφέρει στις συνεχώς αυξανόμενες προσδοκίες των επισκεπτών της πόλης, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης και ξενοδοχεία της τουριστικής περιοχής Πύλας, και με τη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, ανέθεσε σε ειδικό συνεργείο την ευθύνη του καθαρισμού της άμμου σε κύριες παραλίες.

Σε ανακοίνωση η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας αναφέρει πως "ο καθαρισμός ξεκίνησε μόλις πρόσφατα σε παραλίες της τουριστικής περιοχής Πύλας, στις Φοινικούδες, στην παραλία Κάστρου, στην Καστέλλα, στην παραλία εφαπτόμενη της οδού Τ. Μητσόπουλου και στο Μακένζυ, και θα διαρκέσει μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου".

Η ΕΤΑΠ Λάρνακας αναφέρει πως "επενδύει τα τελευταία χρόνια στη βελτίωση της εικόνας των παραλιών και στον εμπλουτισμό τους, με ποικίλες δράσεις που περιλαμβάνουν την ενίσχυση του πρασίνου, την προσθήκη υπαίθριων οργάνων γυμναστικής παραλίας, ξύλινων παιδότοπων παραλίας και τη δημιουργία αθλητικών υποδομών όπως γήπεδα beach volley, beach soccer, καθώς και του πολύ δημοφιλούς πρότυπου παραλιακού πάρκου καλλισθενικής γυμναστικής που εγκαταστάθηκε πριν λίγους μήνες στην παραλία Καστέλλα".

pa2

Επιπρόσθετα, ξεκίνησε η αποκατάσταση και βελτίωση των γηπέδων Boules/Petanque στις Φοινικούδες, που αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα για Σκανδιναβούς και Γάλλους επισκέπτες, αναφέρεται.

"Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες αποσκοπούν στην ενίσχυση της ελκυστικότητας των παραλιών, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της τουριστικής εμπειρίας στη Λάρνακα, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο," καταλήγει στην ανακοίνωση της η ΕΤΑΠ Λάρνακας.

Δειτε Επισης

Υποβλήθηκαν 7.734 αιτήσεις στην «επιτροπή ακινήτων»-Αποφασίστηκε αποζημίωση 467.060.546 στερλινών
Εργαστήρια με θέμα τον αυτισμό πραγματοποίησε το ΥΠΑΝ
Για «αδιαφορία» στην τήρηση νομοθεσίας για θεσμό Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ κάνει λόγο η Ισότητα
Υπενθυμίζει η ΚΟΠ μετά τις βολές Χαρτσιώτη-Μπαρούτι η κατάσταση μετά τα επεισόδια στο Άλφαμέγα
Πάνω από 90 παιδιά σε στέγες, 237 σε ανάδοχες οικογένειες-Πολλά τα κενά και τα προβλήματα
Ποινικούς ανακριτές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων ζητά το ΑΚΕΛ από τον Πρόεδρο
Αντιδρούν για το χαλλουμι και ετοιμάζουν συνάντηση οι αγελαδοτρόφοι-«Ευνοείται η παραγωγή στα κατεχόμενα»
Υπάλληλοι καθυστερούν να μεταβούν στη δουλειά-Τι καταγράφει έκθεση της Ελεγκτικής για τον ΟΚΥΠΥ
Συζήτησαν αλλαγές για την Τ.Α. Σιζόπουλος και Γιωρκάτζιης
Δύο μήνες μετά ακόμα περιμένει απαντήσεις για τα έργα στον Ακάμα η ΟΠΟΚ