Η ΕΔΥ υπέγραψε την Α' φάση αγοράς υπηρεσιών Εξεταστικών Κέντρων

Υπεγράφη την 1η Αυγούστου, η πρώτη φάση της Συμφωνίας Ένταξης στο Δυναμικό Σύστημα Αγορών για την αγορά υπηρεσιών Εξεταστικών Κέντρων, για την πλήρωση θέσεων Ανώτερων Μεσοδιευθυντικών/ Διευθυντικών θέσεων στη Δημόσια Υπηρεσία, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ). Όπως σημειώνει, η Συμφωνία Ένταξης με τους υπόλοιπους οικονομικούς φορείς που ικανοποιούν όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής, θα γίνει εντός του τρέχοντος μηνός. 

Τη Συμφωνία Ένταξης υπέγραψε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας Γεώργιος Παπαγεωργίου με τον Πρύτανη του  Frederick University Γιώργο Δημοσθένους και τον Μάριο Μελανίδη, εκπρόσωπο της Evalion-SHL Greece & Cyprus. 

Η ΕΔΥ υπενθυμίζει ότι το Δυναμικό Σύστημα Αγορών για την αγορά υπηρεσιών Εξεταστικών Κέντρων, για την πρόσληψη ή και την προαγωγή σε θέσεις Διατμηματικής Προαγωγής και σε θέσεις Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής στη Δημόσια Υπηρεσία είναι ανοικτό για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και όσοι οικονομικοί φορείς επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του. 

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανακοίνωση, η οποία έχει αναρτηθεί στο σύστημα eProcurement του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση
Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό, μετά την παύση Οδυσσέα