Πρόσκληση σε ερασιτέχνες εικαστικούς για προβολή έργων για τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής

H Κυπριακή Βιβλιοθήκη του Υφυπουργείου Πολιτισμού σε συνεργασία με τη Σεβέρειο Βιβλιοθήκη του Παγκυπρίου Γυμνασίου, στα πλαίσια του προγράμματος « Φιλαναγνωσίας Διαδρομές σε Βιβλιοθήκες Μαγικές», προσκαλεί ερασιτέχνες εικαστικούς (ζωγράφους, γλύπτες, χαράκτες κ.α.) να προβάλλουν τα έργα τους σε έκθεση που θα διεξαχθεί στις 9/10/2024 στο κτήριο της, Φανερωμένης 46, 1011 Λευκωσία – Αναγνωστήριο Κυπριακής Βιβλιοθήκης.

Τα έργα θα πρέπει να έχουν θεματολογία τα « 50 Χρόνια από την Τούρκικη Εισβολή» και θα δοθεί η ευκαιρία πώλησης των εκθεμάτων από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Ο κάθε καλλιτέχνης θα εκθέσει ένα έως δυο έργα του με τη απαραίτητη συνοδεία βιβλίου αντίστοιχης θεματολογίας.

Δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής μέχρι και τις 30/08/2024 στο τηλέφωνο 22410171 (ext 105 και 106) η στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία lmpelekanou@culture.gov.cy, fkarapinna@culture.gov.cy

Δειτε Επισης

Φοιτητική Εστία UC Hall-Άκης Κλεάνθους: Ξεκίνησαν οι Προκρατήσεις για τη Νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά για Διαμονή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Φίλιππος Καμέρης στο Inspire 2025: Όταν το όραμα χτίζεται με τα χέρια και την καρδιά
Φίλιππος Πατσαλής: Ο άνθρωπος που έκανε την επιστήμη αποστολή
Ξεκινούν οι Τελικοί του 1ου Corporate Padel Tournament!
Young Lions 2025 Cyprus-Οι 8 νικητές φιλοξενήθηκαν από τον κ. Χριστοδούλου στο Μονακό
CARDET και Δήμος Λευκωσίας Διοργανώνουν την Εκδήλωση: «Σπάμε τη Σιωπή: Τέχνη και Διάλογος για την Ενδοοικογενειακή Βία»
Δες το αλλιώς! Δημιούργησε ένα διαφορετικό καλοκαίρι!
Όταν ο νόμος περνάει από γενιά σε γενιά… και γίνεται Έμπνευση!
Κτίζοντας αναμνήσεις στον καλοκαιρινό μας παράδεισο μαζί με την ΙΚΕΑ
Ο NESCAFÉ® φέρνει κάτι νέο στην κούπα σου!