Μια γυναίκα και η κόρη της σκοτώθηκαν σε ρωσικό βομβαρδισμό στη Νικόπολη της Ουκρανίας

Μια μητέρα και η κόρη της σκοτώθηκαν σε ρωσικό βομβαρδισμό στην πόλη Νικόπολη, στην περιοχή Ντνιπροπετρόφσκ στην ανατολική Ουκρανία, όπως δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης της.

«Αυτές είναι οι τραγικές συνέπειες του βομβαρδισμού από τους Ρώσους. Χτύπησαν την πόλη με δεκάδες βλήματα», έγραψε ο Σέρχιι Λίσακ στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Σύμφωνα με τον ίδιο, προκλήθηκαν ζημιές σε ιδιωτικές κατοικίες, έναν σταθμό της πυροσβεστικής, ένα κολλέγιο, ένα σχολείο καθώς και σε λεωφορεία, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το σημείο των πληγμάτων. Το Reuters δεν ήταν σε θέση να διασταυρώσει ανεξάρτητα τις αναφορές αυτές.

Πριν από τον πόλεμο, η Νικόπολη είχε 105.000 κατοίκους και ήταν η τέταρτη πολυπληθέστερη πόλη της περιφέρειας αυτής.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Πατέρας στο Πακιστάν σκότωσε τη 16χρονη κόρη του επειδή αρνούνταν να κλείσει τον λογαριασμό της στο TikTok
Λαβρόφ και Ρούμπιο συζήτησαν για την Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή στην σύνοδο της ASEAN στη Μαλαισία
Τραμπ: Θα προσφέρουμε στρατιωτικό εξοπλισμό στο Κίεβο μέσω του ΝΑΤΟ, έρχεται σημαντική ανακοίνωση για Ρωσία
Ευρωβουλή για τρομοκρατική επίθεση στη Δαμασκό-«Ανάγκη προστασίας των θρησκευτικών μειονοτήτων στη Συρία»
Πώς η ρωσική FSB εκτέλεσε διοικητή της Ουκρανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών μέσα στο Κίεβο
Στο Τέξας ο Τραμπ μετά τις πολύνεκρες πλημμύρες-Οι επικρίσεις για την αντίδραση της Κυβέρνησης
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια θα κοστίσει στο Κίεβο για να ανοικοδομηθεί από τον πόλεμο
Ο Νετανιάχου είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου στη Γάζα αλλά υπό προϋποθέσεις
Ούρσουλά για την απόρριψη μομφής: H ΕΕ χρειάζεται δύναμη, όραμα και ικανότητα δράσης