Κοντά στην ταυτοποίηση των θυμάτων της διπλής δολοφονίας οι Αρχές-Εξετάσεις και εκτός Λεμεσού

Ένα βήμα πριν την ταυτοποίηση των δύο θυμάτων της διπλής δολοφονίας που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, φαίνεται να βρίσκεται η Αστυνομία, οι έρευνες της οποίας πλέον βρίσκονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, αξιολογώντας συγκεκριμένες αναφορές και πληροφορίες που έφθασαν ενώπιον της.

Όπως ανακοινώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, δηλώθηκε η εξαφάνιση ενός Ελληνοκύπριου, με τους ανακριτές να αρχίζουν την διερεύνηση ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για το ένα από τα δύο θύματα, ενώ στην βάση των πληροφοριών που δόθηκαν, στο κάδρο φαίνεται να μπήκε και δεύτερο πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, από τις περαιτέρω εξετάσεις, οι Αρχές κατόρθωσαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του καμένου οχήματος, το οποίο αποτελεί κλειδί στην διερεύνηση, αφού από την μια θα διαπιστωθεί η πορεία του, ενώ από την άλλη, σε περίπτωση που δεν είναι παραποιημένο, τότε θα βοηθήσει στην ταυτοποίηση των θυμάτων.

Με βάση τα όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες, οι ανακριτές φαίνεται να είναι κοντά στην ταυτοποίηση των δύο θυμάτων, ενώ οι εξετάσεις έχουν επεκταθεί και σε άλλη Επαρχία, πέραν της Λεμεσού.

Την ίδια ώρα, άρχισε η αναζήτηση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί η πορεία του οχήματος αλλά και το χρονικό, ώστε να διαφανεί εάν επρόκειτο για ραντεβού θανάτου ή εάν τα δύο θύματα δολοφονήθηκαν σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκαν στην περιοχή Ληστόβουνο, όπου οι δράστες παρέδωσαν στις φλόγες το όχημα, καλύπτοντας τα ίχνη τους.

Υπενθυμίζεται, πως τα δύο θύματα φέρουν τραύματα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, ενώ το ένα εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού και το άλλο στο πίσω κάθισμα. Από την μία αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο οδηγός του οχήματος ήταν άλλος, συνεπώς πιθανόν το όχημα να μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί πως οι σοροί μετακινήθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το βάρος στην πορεία του οχήματος για την διπλή δολοφονία-Δύσκολη εξίσωση δείχνουν πανομοιότυπα εγκλήματα

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και 24χρονος για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Δήμο Πέγειας
Συνελήφθησαν άλλα τρία πρόσωπα που μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο «Άλφαμεγα»
Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Φέρεται να μπήκε παράνομα στο γήπεδο
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα από Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων για παράνομη παγίδευση πτηνών
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Υπό κράτηση οι τρείς συλληφθέντες για τα επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Αναζητούν στοιχεία για άλλους 29
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»
«Μία μαύρη μέρα για την Ελεγκτική, κατάμαυρη για την Κύπρο»-Κατηγορηματικός ο Οδυσσέας