Μαδούρο και Μασκ κανονίζουν να παλέψουν-Έπαθλο ταξίδι στον Άρη ή παραίτηση από την προεδρία

«Πολεμικό» μέτωπο με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο έχει ανοίξει ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, με τους δύο ισχυρούς άνδρες μάλιστα να είναι έτοιμοι να παλέψουν!

Ο επικεφαλής της SpaceX και της Tesla αποδέχτηκε την πρόσκληση που του έκανε ο Μαδούρο στην εθνική τηλεόραση να παλέψουν και μάλιστα του πρότεινε πως αν χάσει, θα τον πάει δωρεάν μια βόλτα στον Άρη, αλλά αν κερδίσει τότε θα πρέπει να παραιτηθεί από την προεδρία.

«Έλον Μασκ, όποιος τα βάζει μαζί μου, χάνει. Όποιος τα βάζει με τη Βενεζουέλα χάνει. Έλον Μασκ, θέλεις να παλέψουμε; Ας το κάνουμε, Έλον Μασκ. Είμαι έτοιμος... Δεν σε φοβάμαι. Ας το κάνουμε, όπου θέλεις... Απλά πες πού», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μαδούρο.

«Δέχομαι... Θα δειλιάσει», απάντησε ο Μασκ με ανάρτησή του στο Χ, με τα σχόλια να πέφτουν σαν «καταιγίδα».

Μάλιστα, σε άλλη ανάρτησή του έριξε καρφιά στον ιδρυτή της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, γράφοντας: «Ο Μαδούρο είναι μεγαλόσωμος και μάλλον ξέρει να παλεύει, οπότε θα είναι ένας πραγματικός αγώνας. Ο Zuck είναι μικρόσωμος, οπότε αυτός θα ήταν ένας σύντομος αγώνας», έγραψε.

Το χρονικό της κόντρας Μαδούρο-Μασκ

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στη Βενεζουέλα, ο Μασκ εξέφρασε την αποδοκιμασία του, αποκαλώντας τον Μαδούρο «δικτάτορα» και χαρακτηρίζοντας τις εκλογές «παρωδία».

Ανήρτησε μάλιστα μια ανακοίνωση του 2020 από την αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών (DEA) σχετικά με ποινικές κατηγορίες κατά του Μαδούρο για διακίνηση ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει αμοιβή 15 εκατομμυρίων δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Η εχθρότητα μεταξύ του Μασκ και του Μαδούρο υποβόσκει εδώ και αρκετό καιρό εν μέσω της πολιτικής αναταραχής στο Καράκας.

Ο Μαδούρο κατηγόρησε τον Μασκ ότι ενορχηστρώνει επιθέσεις εναντίον της Βενεζουέλας, ισχυριζόμενος ότι ο μεγιστάνας της τεχνολογίας βρίσκεται πίσω από μια υποτιθέμενη "ηλεκτρονική πειρατεία" στο Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (CNE). Το CNE ανακήρυξε αμφιλεγόμενα τον Μαδούρο νικητή της τελευταίας ψηφοφορίας χωρίς να παράσχει λεπτομερή στοιχεία.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Φρουρός της εταιρείας εντόπισε τον βομβιστή εν δράση-Άφησε στη σκηνή κλεμμένη μοτοσικλέτα
Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος-Δέχθηκε επίθεση από ομάδα προσώπων στην Αγία Νάπα, του έσπασαν τη γνάθο
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Σικάγο-Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 16 τραυματίες
Βρέθηκαν άλλες 230 χιλιάδες σε θυρίδα της 37χρονης επιχειρηματία-Γνώριζαν για έσοδα από πρακτορείο και πρατήριο καυσίμων είπαν οι γονείς της
Γιατί σε χουμίζει και σε παρακαλεί ο Τατάρ, Φειδία;
Σε τρία μέτωπα η μάχη με τη φωτιά στην Ιεράπετρα-Έφτασαν στο νησί ενισχύσεις από την Αθήνα
Καταθέσεις από τα ανήλικα αδέλφια του βρέφους λαμβάνει η Αστυνομία-Δεν είχε απασχολήσει ξανά η οικογένεια
Καταχωρήθηκαν στο Επαρχιακό οι δύο υποθέσεις εναντίον του Ησαΐα-Το Σεπτέμβριο αρχίζει η δίκη
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε πτήση στην Ιαπωνία-Boeing έκανε βίαιη κάθοδο 25.000 ποδών, επιβάτες έχασαν τις αισθήσεις τους
Οι λόγοι που η εκεχειρία στη Γάζα απέχει πολύ παρά τις εξαγγελίες Τραμπ-Η στρατηγική του Νετανιάχου