Συνεχίζει τη στελέχωσή του το ΕΛΑΜ-Έστησε ολόκληρη την επικοινωνιακή του ομάδα

«Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας του ΕΛΑΜ, επικεφαλής του οποίου ορίστηκε ο κ. Μάριος Πελεκάνος, ανακοινώνουμε την πρόσληψη της δημοσιογράφου κ. Έλενας Καλυφόμματου ως Διευθύντρια του Γραφείου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ.

Ενημέρωσε επίσης πως στο Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας, καθήκοντα Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Λίνος Χατζηγεωργίου.

«Επίσης, καθήκοντα ως Επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του ΕΛΑΜ αναλαμβάνει ο γνωστός βετεράνος αγροτικός συνδικαλιστής κ. Σάββας Παπαδημήτρης», κατέληξε το κόμμα.

Δειτε Επισης

Απευθύνθηκε στον κυπριακό λαό πριν τη Γενεύη ο Πρόεδρος-«Είμαστε έτοιμοι αλλά και προετοιμασμένοι»
Συνάντησε και την ΤΜΤ πριν τη Γενεύη ο Τατάρ-«Είναι απαραίτητη μια λύση στη βάση του "ίσου κυρίαρχου κράτους¨"»
Κοντά σε αποπαγοποίηση θέσεων για συμπλέγματα κοινοτήτων-Τίθεται σε πρακτική εφαρμογή η μεταρρύθμιση Τ.Α.
Το επικρατέστερο σενάριο για τη Γενεύη, το ερωτηματικό για παρουσία Φιντάν και η αναμονή για συμμετοχή Ε.Ε.
«Κακό τρίο» χαρακτηρίζουν Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ οι Τούρκοι-«Η συμμαχία του κακού πιάνει δουλειά»
Η ανάγνωση του τουρκικού Τύπου ενόψει Γενεύης-«Κρίσιμες συνομιλίες»
Παίζει το χαρτί «δούναι και λαβείν» με την Ε.Ε. για παροχή ασφάλειας η Τουρκία-Προτεραιότητα η ένταξη για την Άγκυρα
Ανοίγει ο φάκελος αγνοούμενοι της κυπριακής τραγωδίας ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Ανακοίνωσε τη μετάβαση Γκουτέρες στη Γενεύη ο Ντουζαρίκ-«Η συνάντηση θα δώσει ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις»
Οι ανακατατάξεις στο σκηνικό, οι αριθμοί-εργαλείο και οι ανησυχητικές ενδείξεις για τα κόμματα