Ποινή φυλάκισης 22 ετών στον 46χρονο που παρέσυρε στον θάνατο τον Πολυκάρπου και εγκατέλειψε τη σκηνή

Ποινή φυλάκισης 22 ετών σε βάρος 46χρονου Βρετανού για υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα τον Ιωάννη Πολυκάρπου αποφάσισε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στην Πάφο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή, Μιχάλη Νικολάου. 

Ο Πολυκάρπου τραυματίστηκε θανάσιμα στις 21 Ιανουαρίου 2023 όταν παρασύρθηκε από όχημα το οποίο οδηγούσε ο Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Πάφου, ο οποίος εγκατέλειψη τη σκηνή. Ο 46χρονος σήμερα παραδέχθηκε ενοχή, αφού νωρίτερα είχε τροποποιηθεί το κατηγορητηρίο του από φόνο εκ προμελέτης σε ανθρωποκτονία.  

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, το θύμα τραυματίσθηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε με τη μοτοσικλέτα του από το όχημα του 45χρονου, ο οποίος από την ημέρα της σύλληψής του παρέμεινε υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου 2023, στη λεωφόρο Τάφων των Βασιλέων και ο οδηγός είχε εγκαταλείψει τη σκηνή. Ανάμεσα στους δυο άντρες προηγήθηκε αντιπαράθεση σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής. 

Πηγή: KΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδέχεται την κατηγορία ανθρωποκτονίας ο 45χρονος για τη δολοφονία του Πολυκάρπου

Δειτε Επισης

Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο