Σχολίασε τις κατηγορίες Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Έχω εξηγήσει εκατό φορές γιατί ψεύδεται»

«Είναι εντελώς ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί του», έγραψε ο συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης κάτω από ανάρτηση που σχολίαζε το περιεχόμενο των δηλώσεων του Νίκου Αναστασιάδη για αυτόν . Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, ο τέως Πρόεδρος χαρακτήρισε τον πρώην συνεργάτη του εμμονικό και φωτογράφησε ως βασικό λόγο για τα όσα γράφει εναντίον του την εκδίκηση, λόγω απώλειας οικονομικών ωφελημάτων.

Ο δικηγόρος Χριστόφορος Χριστοφή σχολίασε στο Χ ότι «Η θέση που προσπάθησε να προτάξει ο τέως ΠτΔ, στο χθεσινό podcast με τον Κυριάκο Πομυλορίδη, είναι ότι ο λόγος που έγραψε ο Μακάριος Δρουσιώτης (ΜΔ) 3 βιβλία είναι αυτός της εκδίκησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Εμμονικό» χαρακτηρίζει τον Δρουσιώτη ο Αναστασιάδης-Ο Έιντε, ο Στυλιανίδης και ο «συκοφάντης»

«Το αφήγημα του τέως ΠτΔ είναι το εξής: Επειδή ο ίδιος δεν επαναδιόρισε Επίτροπο τον Στυλιανίδη, και επειδή ο Στυλιανίδης θα επαναδιόριζε τον ΜΔ και την γυναίκα του ΜΔ ως συμβούλους, ο ΜΔ αποφάσισε να γράψει 3 βιβλία τα οποία περιέχουν μυθεύματα για να τον εκδικηθεί. Αναφέρθηκε μάλιστα και στα εισοδήματα του ζεύγους που υπερέβαιναν, όπως είπε, στις €10,000 το μήνα. Άρα, καταλαβαίνω εγώ, η απώλεια του ζεύγους Δρουσιώτη από το μη διορισμό Στυλιανίδη είναι γύρω στις €500,000 (για 5 χρόνια). [Δεν σχολιάζω εδώ το ότι παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι διόρισε τη σύζυγο του ΜΔ χαριστικά στις Βρυξέλλες κάτι για το οποίο ελέγχεται ο ίδιος, όχι ο ΜΔ.]», έγραψε μεταξύ άλλων.

«Είναι ένα το θέμα του κινήτρου του ΜΔ, και άλλο η αλήθεια ή η βασιμότητα αυτών που ισχυρίζεται. Δηλαδή μπορεί το κίνητρο να ήταν η εκδίκηση, όπως λέει ο τέως ΠτΔ, αλλά την ίδια ώρα αυτά που λέει να ισχύουν ως γεγονότα. Είναι επίσης άλλο ζήτημα εάν αυτά τα γεγονότα συνιστούν πράξεις διαφθοράς», πρόσθεσε.

Σε απάντηση κάτω από την ανάρτηση του κ. Χριστοφή, ο Μακάριος Δρουσιώτης έγραψε πως «έχω απαντήσει και έχω εξηγήσει 100 φορές γιατί ψεύδεται. Είναι εντελώς ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί του». «Το να τους αναπαράγουμε και μα κάνουμε μαθηματικούς υπολογισμούς για δήθεν μισό εκατομμύριο ως επίφαση αντικειμενικότητας απλώς αναπαράγουμε τα ψεύδη του Αναστασιάδη. Θα πάρει ξανά συνολική και τεκμηριωμένη απάντηση», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι το βιβλίο-απάντησή του θα έχει τίτλο «Ο Συκοφάντης» και αναμένει να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Θα είναι μια απάντηση με στοιχεία και έγγραφα και θα αυτοδιαψεύδουν τον κ. Δροιυσιώτη, είπε. Διευκρίνισε, παράλληλα, ότι δεν τον αγχώνει η έρευνα της Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Δειτε Επισης

Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Δυσφορία Σκυλακάκη για ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν έχουν γίνει αυτά που περιμέναμε»
Ουστέλ: Χέρι-χέρι με την Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες
Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Ποινή δύο ετών για κρατούμενους, τρία για δεσμοφύλακες προβλέπει το νομοσχέδιο για χρήση κινητών στις Κεντρικές
Η μετεξέλιξη Νομικής-Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα πρόσωπα κλειδιά για το μέλλον των θεσμών
Μια φωτογραφία η αφορμή για τα προβοκάτσια των Τούρκων στη Δερύνεια-Σε black list όσοι ήταν στην εκδήλωση
Λύση στο θέμα του καλωδίου έχει ο Τατάρ-Προτείνει ηλεκτρική διασύνδεση με την Τουρκία
Δεν υπάρχει πρόθεση αναβολής του Συνοδικού Δικαστηρίου-Πρέπει να παραστούν οι μοναχοί
Εβδομήντα παιδιά εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την πυρκαγιά σε κοιτώνα σχολείου στην Κένυα