Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία-Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανόν να πέσει και χαλάζι.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι λίγο πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Δειτε Επισης

Υπ.Υγείας: Στόχος η αναβάθμιση φροντίδας παιδιών με καρκίνο-38 νέες περιπτώσεις στις ηλικίες 0-19 ετών κάθε χρόνο
Ψάχνουν φόρμουλα για διάθεση νερού στους γεωργούς-«Η μόνιμη επίλυση του υδατικού είναι μονόδρομος»
Ακρίβεια και ζέστη εγκλωβίζουν τους ηλικιωμένους-Στον κίνδυνο θερμοπληξίας κάθε καλοκαίρι
Υπ.Γεωργίας: Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα προτεραιότητα για Κυβέρνηση
Καμίνι η Κύπρος-Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία, σε ισχύ Κίτρινη Προειδοποίηση
Τρέχουν οι εργασίες για τις κινητές μονάδες αφαλάτωσης-Το plan B για να καλυφθεί ενδεχόμενο κενό στην παροχή νερού
Ξεκίνησαν οι πληρωμές για το «κτίΖΩ»-Στον ΕΟΑ η ευθύνη για τους ενοίκους που έστησαν πόδι στο Στρόβολο
Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Εγκαινίασε πεζογέφυρα στον ποταμό Καρκώτη ο Βαφεάδης-«Αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων»