Αιτήσεις για υποτροφίες σε εκπαιδευτικά ιδρύματα δέχεται ο Δήμος Λάρνακας

Αιτήσεις για πλήρεις και μερικές υποτροφίες που προσφέρονται από έξι εκπαιδευτικά ιδρύματα και Πανεπιστήμια, δέχεται μέχρι τις 13 Αυγούστου, ο Δήμος Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «με στόχο να δοθεί το δικαίωμα της μάθησης προς όλους τους νέους και στην παροχή κινήτρων για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη επιμόρφωση των Δημοτών, ο Δήμος Λάρνακας δέχεται αιτήσεις για υποτροφίες (πλήρεις και μερικές) για το έτος 2024-2025».

Οι υποτροφίες προσφέρονται από έξι συνολικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και Πανεπιστήμια και συγκεκριμένα από «Frederick University, University of Nicosia, CDA College, KES College, Neapolis University Pafos και Intercollege».

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 13 Αυγούστου 2024 και για την παραχώρηση των υποτροφιών ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και έντυπα υποβολής  – αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία του Δήμου Λάρνακας (5ο όροφος), Λεωφόρος Αθηνών, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. – 2:30 μ.μ. στο τηλέφωνο  24816595 και στην Ιστοσελίδα του Δήμου www.larnaka.org.cy.

Δειτε Επισης

Απάντησαν παραδοχή στις κατηγορίες στη δίκη για τις οφειλές στο ΤΚΑ οκτώ παράγοντες του ΑΠΟΕΛ
Ελεύθερος ο Γιαννάκη αλλά με αυστηρή προειδοποίηση-«Η δίκη συνεχίζεται είτε ερήμην σας, είτε θα διατάξω την κράτηση σας»
Στα ίδια επίπεδα με το 2024 οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία-«Η οικονομική κρίση άρχισε να επηρεάζει σοβαρά»
Αντιμέτωποι με πειθαρχικά οι υπαξιωματικοί για τα συνθήματα κατά της Τουρκίας στην παρέλαση στην Αθήνα
Άνοδος θερμοκρασίας και σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Τετράωρη στάση εργασίας ταξί στη Λεμεσό-Διαμαρτύρονται για την αδήλωτη εργασία
Ψάχνει λύση για τη βία στα σχολεία η Βουλή-Στο τραπέζι πρόταση για τοποθέτηση κοινωνικών λειτουργών
Ιδρύει Γυναικεία Οργάνωση κοιτώντας προς τις Βουλευτικές Εκλογές η ΔΗΠΑ
Ζητά νέα αναβολή ο ΑΠΟΕΛ στη δίκη για τις οφειλές στο ΤΚΑ-Αντίστροφη μέτρηση για τις οφειλές στο Φόρο Εισοδήματος
Τρέχει να προλάβει το καλοκαίρι το ΥΠΑΝ-Πλάνο για εγκατάσταση 625 κλιματιστικών σε σχολεία της Λευκωσίας