Το Κόμμα για τα Ζώα ζητά εφαρμογή των νομοθεσιών για τους σκύλους

Το Κόμμα για τα Ζώα κάλεσε τους δήμους, τις κοινότητες, το Ταμείο Θήρας και άλλους όπως συντονιστούν για την ορθή εφαρμογή των νομοθεσιών στο θέμα της διαχείρισης, της εκπαίδευσης και της σήμανσης σκύλων.

Σε ανακοίνωση σε σχέση με δημοσίευμα στην εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος" που αφορά τα κακώς έχοντα στη διαχείριση και εκπαίδευση των σκύλων, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ανέφερε ότι εδώ και μερικά χρόνια και σε καθημερινή βάση ενημερώνει και καταγγέλλει στις αρμόδιες αρχές το αλαλούμ που παρατηρείται στην εφαρμογή της σχετική νομοθεσίας, για την εκπαίδευση των σκύλων, την οχληρία, την σήμανση, την εγκατάλειψη και κυρίως τα καθημερινά παράπονα των πολιτών προς το κόμμα για τα ζώα.

Εάν δεν συντονιστούν όλοι, σημείωσε, "τότε θα συνεχίζεται η παρανομία και το χειρότερο είναι ότι στο τέλος την πληρώνουν τα αθώα τα ζώα". Πρόσθεσε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση καταγραφή όλων των σκύλων στην χώρα μας και φυσικά ακόμα πιο επιτακτική η καθολική ανάγκη σήμανσης όλων των σκύλων για να εξαλειφθεί πλέον η παρανομία και να μην κάνει ο καθένας ό,τι θέλει.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Από εκρήξεις η κατάρρευση των δύο γεφυρών στη Ρωσία-Νεκροί και δεκάδες τραυματίες
ΒΙΝΤΕΟ: Αιματοβαμμένος τελικός με δύο νεκρούς και 200 τραυματίες-Πάνω από 550 συλλήψεις, χάος στη Γαλλία
Καλεί την Αίγυπτο να επιτρέψει συνέχιση απρόσκοπτης λειτουργίας της Μονής Σινά ο Αρχιεπίσκοπος
Στη μάχη των Παγκύπριων από την Παρασκευή οι μαθητές-Το πρόγραμμα των μαθημάτων
Seatracks και αμφίβια τροχοκαθίσματα για άτομα με αναπηρία σε οκτώ παραλίες του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας
Κοινά μηνύματα Αναστασίου και Διομήδους από την κάλπη-Καλούν σε συστράτευση και ενίσχυση της ΕΔΕΚ
Κάλεσμα Διομήδους στους ΕΔΕΚίτες για να ψηφίσουν-«Να πείσουμε και πάλι την κυπριακή κοινωνία ότι η ΕΔΕΚ μπορεί»
Σε εξέλιξη έργα εκατομμυρίων στη Λάρνακα-Ανεγείρεται Τεχνική Σχολή, αναδιαμορφώνεται το Παττίχειο Πάρκο
Πάνω από 140 παιδιά μίλησαν ως θύματα ή ως μάρτυρες σεξουαλικής κακοποίησης το 2024
Έστειλε μήνυμα ενότητας για την ΕΔΕΚ από την κάλπη ο Αναστασίου-«Καλώ σε πλήρη συστράτευση»