Καταδικάστηκε συνταξιούχος που παρενόχλησε σεξουαλικά δύο 15χρονες-Κατέβασε το παντελόνι του και έκανε άσεμνες χειρονομίες

Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ένας 69χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ανήλικα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών, με τριετή αναστολή, για την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο 15χρονων κοριτσιών, ενώ δε του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν αργά το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν ο 69χρονος προσέγγισε τις δύο ανήλικες που περίμεναν σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου στην περιοχή της Νεάπολης. Μόλις οι ανήλικες τον αντίκρισαν εκείνος ξεκίνησε να κάνει άσεμνες χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Όπως ανέφερε η μητέρα της ανήλικης και θεία του άλλου κοριτσιού, εκείνη την ώρα μιλούσε με την κόρη της στο τηλέφωνο η οποία της είπε ότι ο κατηγορούμενος στέκονταν απέναντί τους, κατέβασε το παντελόνι του και προχώρησε στις άσεμνες χειρονομίες.

Στην απολογία του ο 69χρονος συνταξιούχος υποστήριξε ότι έπραξε ασυναίσθητα τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. «Δεν είμαι καλά. Ζητάω συγνώμη. Δε το έχω ξανά κάνει. Δε κατάλαβα τι έκανα», ανέφερε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Θρήνος για τον 22χρονο που απανθρακώθηκε στα Χανιά (pic)
Μετά τη σύλληψη του «Γιώργου», αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του τοπογράφου
Ο Μητσοτάκης στο ΝΑΤΟ χωρίς ελληνοτουρκικό ραντεβού-Η ατζέντα και τα ραντεβού στην Ουάσιγκτον
Επιχείρηση διάσωσης πεζοπόρου στους Καταρράκτες Ηλιοχωρίου στα Ιωάννινα
Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Κρήτη
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του τοπογράφου στην Αθήνα-Εντόπισαν κρύπτη στο σπίτι του 44χρονου συλληφθέντα
H δράση της μαφίας των δημοτικών υπάλληλων στην Αθήνα με εκβιασμούς καταστηματαρχών-Είχαν βγάλει πάνω από Є700.000
Νεκρό 2,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη-Είχε νοσήσει από παρβοϊό
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-32χρονη πέθανε σε υδάτινο πάρκο μπροστά στα παιδιά της
Θρίλερ με τη δολοφονία στο Ψυχικό-Στο κάδρο των ηθικών αυτουργών και μεγαλοεπιχειρηματίες