Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 48χρονος για την γυναικοτονία στην Τρεμιθούσα-Παραμένει υπό κράτηση

Ο 48χρονος που κατηγορείται για γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Τρεμιθούσα στις 14 Ιουνίου, παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει την 1η Αυγούστου. Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σημειώνεται πως ο ύποπτος κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό 41χρονης στις 14 Ιουνίου σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Τρεμιθούσα. Τόσο η γυναίκα όσο και ο ύποπτος είχαν μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 41χρονης.

Όπως διαπιστώθηκε αυτή έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα δύο χέρια τα οποία φαίνεται ότι προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Όσον αφορά τον 48χρονο, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα,και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου.

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΔΩ: Πήρε εξιτήριο από την Αθαλάσσα και επανασυνελήφθη ο 48χρονος για τη γυναικοκτονία στην Πάφο

Ακολούθως αφού κατάσταση της υγείας του κρίθηκε εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα από όπου πήρε εξιτήριο στις 28 Ιουνίου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε μετά την προσαγωγή του ενώπιον της δικαιοσύνης διάταγμα κράτησης έξι ημερών.

Σήμερα Παρασκευή ο 48χρονος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει την 1η Αυγούστου.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί στη Δερύνεια
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Το νεκρό καγκουρό μετά από μάχη και η παραλαβή από ζωολογικό κήπο... μυστήριο-Όσα υποστηρίζει ο 36χρονος